Donacija Hypo Alpe Adria banke Osnovnoj školi „21 maj“

Dodajte komentar

Hypo Alpe Adria Banka AD Pogorica, u okviru svojih društevno odgovornih aktivnost “Hypo pro futuro”, donirala je kopirni aparat i štampač Osnovnoj školi “21. maj”, kao i knjige za biblioteku ove škole, te lopte za potrebe nastave fizičkog vaspitanja u ovoj školi.

Povodom dodjele  kopir aparata i štampača, kao i knjiga, PR Hypo Alpe Adria banke  Željka Radulović kazala je da, bez obzira što je internet danas školarcima na prvom mjestu, čitanje knjiga nikada ne smije da se zapostavi. 

–  U Hypo Alpe Adria banci nam je veliko zadovoljstvo kada se družimo sa najmlađima, kao i sa najboljim učenicima, i uvijek volimo da nagradimo stvari koje izuzetno cijenimo: znanje i rad. Naši projekti društvene odgovornosti najčešće su namijenjeni djeci i najboljim đacima – kazala je Radulović.

Direktorica Osnovne škole “21. maj”  Jana Kilibarda  zahvalila se Hypo banci na donaciji, i i istakla da će zahvaljujući doniranoj opremi, biti u prilici da poboljšaju nastavni proces.

– Djeca su oduševljena ovom donacijom, i zaista će  na najbolji mogući način koristiti opremu – kazala je Kilibarda.

[widgets_on_pages id=”Baner”]

Hypo Alpe-Adria-Bank AD Podgorica nastaviće ovogodišnju akciju dodjele knjiga najboljim učenicima i školskim bibliotekama na sjeveru Crne Gore, u sklopu ovogodišnjih društveno-odgovornih aktivnosti „Hypo Pro futuro“.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *