Crnogorski finansijski portal bankar.me

Misija portala Bankar.me je da na kvalitetan način i po visokim standardima prezentuje aktuelne informacije sa crnogoskih, regionalnih i međunarodnih finansijskih tržišta.

Cilj portala je da na jednom mjestu objedini osnovne podatke, najnovije vijesti, ponude proizvoda i usluga svih subjekata koji posluju na crnogorskom tržišu bankarskih usluga, tržištu kapitala, tržištu valuta, osiguranja i nekretnina, kao i da prikupljanjem, obradom i prezentovanjem korisnih informacija utiče na opštu finansijsku pismenost svih posjetilaca portala.

Portal Bankar.me takođe prikuplja značajnije novosti iz svijeta ekonomije zahvaljujući raznim izvorima, čime pruža širu sliku o trenutnim dešavanjima u Crnoj Gori i regionu.

Svi podaci objavljeni na portalu su informativnog karaktera i preuzeti sa javnih izvora, osim ako nije drugačije naznačeno, te samim tim ne predstavljaju investicione smjernice niti savjete za ulaganja. Trudićemo se da informativnost portala bude prilagođena kako oprobanim investitorima, tako i onima koji se tek upoznaju sa ovom oblašću.

Radi ostvarivanja svojih ciljeva, portal Bankar.me će preduzimati razne vrste edukacija, organizovati seminare, sprovoditi istraživanja, a sve zarad jasnijeg i transparentnijeg pružanja informacija građanima iz domena finansijskih proizvoda i usluga .

Svi vaši predlozi, pohvale i kritike su dobrodošli i pozivamo Vas da nam se obratite.

Trudićemo se da ispoštujemo sve vaše sugestije.

Hvala što čitate naš portal.

S poštovanjem,

[email protected]