Mreža znanja još jedan je u nizu projekata portala Bankar.me, kojim želimo da proširimo ponudu kvalitetnim i korisnim sadržajem.

Svjedoci smo toga da se tradicionalno obrazovanje sporo prilagođava zahtjevima svakodnevice, uprkos činjenici da savremen poslovni svijet podrazumijeva stalno usavršavanje i unapređivanje znanja. U tu svrhu smo odlučili da “ispletemo” sopstvenu mrežu znanja.

Mreža znanja povezuje polaznike i organizatore svih vrsta obuka. Namijenjena je svima koji žele da usavrše svoje znanje i savladaju stručne i druge vještine poput onih u oblasti računara, stranih jezika, poslovnih i ostalih vještina, koje će im pomoći u profesionalnom i ličnom razvoju.

Aktuelne ponude članova i partnera Mreže znanja možete pratiti klikom na LINK.

ZA ORGANIZATORE

  • Institucijama koje organizuju obrazovne programe, obuke, edukativne seminare/radionice, Mreža znanja želi da obezbijedi jednostavniji i efikasniji način za komunikaciju sa potencijalnim polaznicima;
  • Predstavite svoje ponude na prvom i najčitanijem poslovnom web portalu u Crnoj Gori koji između ostalog posjećuju osobe koje su u potrazi za dodatnom edukacijom kako za sebe tako i za svoje zaposlene;
  • Iskoristite neograničen prostor da predstavite vaše programe na posebno dizajniranim stranicama;
  • Pomažemo vam pri odabiru i sastavljanju vaše ponude i savjetujemo kako da optimizujete vaše predstavljanje.

Za predstavljanje vašeg rada u okviru Mreže znanja, molimo pošaljite email na [email protected].