List „Elektroprivreda“ slavi 45 godina postojanja

Dodajte komentar

List Elektroprivreda slavi značajan jubilej – 45 godina postojanja.

Hroničar je privrednog, kulturnog, sportskog života države i Nikšića. Zauzeo je važnu poziciju na toj ljestvici, a naročito u životu onih koji su prvo lice tog sistema – radnika Elektroprivrede Crne Gore – njihovih podviga, pregalaštva, rada, ulaganja, trajanja.

U februaru 2024. po 431. put list Elektroprivreda u korice je stavio značajne događaje, datume, priče iz kompanije i van nje. I tako punih 45 godina ispunjava misiju zapisanu u prvim redovima prvog izdanja 1. januara te daleke 1979. godine – List Elektroprivreda , poštovani čitaoci pojavljuje se kao glasilo koje treba da doprinese svestranijoj, bogatijoj i kvalitetnijoj informaciji s ciljem uspješnijeg razvoja…

Kako tad tako i danas. I pored toga što su se preko Elektroprivrede prelamala skoro pa sva društveno politička dešavanja, prelamale su se u štampi i stranice na kojima je ispisivana hronika, stvarana tradicija.

A u osnovi slanja poruka zadržaće tradicionalni način, ali uvezan sa savremenim tokovima, a u cilju unapređenja komunikacije, informisanja.

List Elektroprivreda tako neumorno prati tragove, mrežu elektrosistema i njegovih zaposlenih širom Crne Gore – snažno je vezivno tkivo svih tačaka odakle sve počinje i gdje se završava kompleksni elektroenergetski sistem – od zaposlenog do potrošača.

A na kraju i početku Sektora za korporativne komunikacije – redakcija lista – spoj mladosti i iskustva. A rezultat višedecenijsko uspješno prisustvo na medijskoj sceni Crne Gore.

List Elektroprivreda ne samo riječju već i fotografijom od prvog do posljednjeg broja bio je u službi čitaoca – prvenstveno zaposlenog, ali i čuvar od zaborava kako događaja, datuma, tako i onih koji su obilježili razvoj Elektroprivrede Crne Gore.

Tekst, video i foto: RTNK

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *