Nekretnina nedjelje: Ekskluzivna trospratna vila smještena u živopisnom naselju Ratac

Dodajte komentar

Smještena u živopisnom naselju Ratac, ova ekskluzivna trospratna vila nudi najbolje od oba svijeta – miran i osamljen odmor, u isto vrijeme povoljno u blizini svih atrakcija i infrastrukture grada Bara. Smještena 4 km od centra Bara i samo 2 km od sutomorskog šetališta, ova vila je idealno mjesto za boravak.

  1. sprat: veliki dnevni boravak sa trpezarijom i kuhinjom, veliko kupatilo.
  2. sprat: 3 spavaće sobe, svaka sa svojim kupatilom
  3. sprat: dvije sobe (svaka sa svojim kupatilom)

Prilikom izgradnje vile posebna pažnja je posvećena materijalima za izradu i dekoraciju. Unutar kuće sve je opremljeno španskom keramikom, postoji podno grijanje. Izgradnja je u završnoj fazi, tako da još ima prostora za male izmjene i prilagođavanje kuće po svom ukusu. Vila takođe ima potencijal za proširenje sa mogućnošću dogradnje još dva sprata.

U dvorištu se nalazi veliki parking, bazen, prostor za roštilj i puno slobodnog prostora za stvaranje oaze iz snova na otvorenom. Vila se nalazi na velikoj parceli, okružena malom šumom i ukrašena palmama i mnogim drugim drvećem, što stvara atmosferu privatnosti. Ova vila, udaljena samo 150 metara od divlje plaže, biće raj za ljubitelje prirode.

Ova ekskluzivna vila nije samo lijep i udoban dom, već i pametna investicija. Ne propustite priliku da posjedujete ovu zadivljujuću vilu na jedinstvenoj lokaciji okruženoj prirodom.

Za dodatne informacije kontakirajte: +382 69 388 813 ili na email: [email protected]

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *