Nove linije Air Montenegra: Od ljeta do Minhena, Bakua, Izmira i Ostrave

Dodajte komentar

Tokom ljetnje sezone 2024. godine nacionalni avioprevoznik će letjeti ka četiri nove destinacije, i to Bakuu, Izmiru, Minhenu i Ostravi, saopšteno je iz Air Montenegra.

Kompanija će po prvi put, ovoga ljeta, pokrenuti liniju prema Azerbejdžanu. Od juna 2024. godine iz Tivta ka Bakuu kompanija će letjeti dva puta sedmično, svakog ponedeljka i petka, a saobraćaj prema ovoj destinaciji će se vršiti do kraja septembra predstojeće godine.

Osim povezanosti sa Turskom iz Podgorice i Tivta prema Istanbulu tokom cijele godine, Air Montenegro će tokom ljetnje sezone letjeti i ka Izmiru. Kompanija sa letovima iz Tivta prema Izmiru počinje u aprilu mjesecu, a saobraćaj će se odvijati tri puta sedmično (ponedeljkom, petkom i nedeljom) do kraja oktobra 2024. godine.

Air Montenegro će tokom ljetnje sezone proširiti svoju ponudu i prema evropskom tržištu, pa ćemo od juna do kraja septembra 2024. godine svakog četvrtka i nedelje iz Podgorice letjeti prema Minhenu-Njemačka, a svakog utorka ka Ostravi-Češka.

TAGOVI:
Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *