Hiotekarna banka se i ove godine priključila obilježavanju svjetskog Dana štednje

Dodajte komentar

Hiotekarna banka će se i ove godine, u okviru svojih društveno odgovornih aktivnosti, priključiti zajedničkoj akciji dodjele štednih knjižica djeci koja se rode od 31 . oktobra do 6. novembra 2023. godine u Crnoj Gori, a u cilju obilježavanja svjetskog Dana štednje. Dan štednje je ustanovljen 31. oktobra 1925. godina na skupu bankara iz 25 zemalja u Milanu i u čitavom svijetu se nedjelja štednje organizuje od tog datuma do 6. novembra.

Imajući u vidu da se ove godine obilježava dvadeset godina od pokretanja ove kampanje, djeci  rođenoj  u ovom  periodu,  a čiji  roditelji  otvore  štednu knjižicu u  Hipotekarnoj banci, biće donirano 400 eura, pored 400 eura koje donira Centralna  banka. Deponovani iznos od  800 eura biće oročen na godinu dana, a nakon isteka tog perioda,  roditelji  novac mogu podići ili nastaviti štednju.

Podsjećamo da Hipotekarna banka nudi dječiju štednju “Mravac”, koja predstavlja oročenu kumulativnu štednju sa minimalnim iznosom prve uplate od samo 20 eura, a klijenti sami biraju visinu i dinamiku uplata. Sve popularnija je i štednja „Aktiviraj sitniš“ koja omogućava korisnicima Visa i Mastercard debitnih kartica da prilikom svake obavljene kupovine razliku između iznosa računa i prvog većeg iznosa prenesu na drugi transakcioni račun ili račune kumulativne štednje.

Sve informacije o štednji mogu se naći na web sajtu www.hipotekarnabanka.com, a informacije se mogu dobiti i pozivom na broj Kontakt centra 19905.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *