“Konferencija o ekonomiji Montenegro 2023” 11. i 12. oktobra u Budvi

Dodajte komentar

Privredna komora Crne Gore organizovaće Konferenciju o ekonomiji Montenegro 2023, koja će se održati 11. i 12. oktobra o.g. u hotelu Splendid, u Budvi.

Kako navode iz PKCG, koja od 2010. godine organizuje Konferenciju o ekonomiji, pokušaće da, u okviru glavne teme „Ekonomski horizont Regiona”, razmotri pitanja važna za ekonomsku budućnost ovih prostora.

Konferencija je prepoznata kao izuzetno važan ekonomski događaj u Regionu, kako sa aspekta aktuelnosti tema koje pokreće sa govornicima na najvišem nivou, tako i mogućnosti poslovnog povezivanja, kao dodatne vrijednosti.

Učesnici ovog događaja biće privrednici, uvaženi ekonomski stručnjaci, predstavnici akademske zajednice, međunarodnih organizacija i drugi.

Kao i prethodne, i ova Konferencija će tokom svog trajanja ponuditi mogućnost organizovanja poslovnih razgovora, u čemu ćemo Vam pružiti podršku.

“Pozivamo vas da uzmete učešće na ovom događaju, uz molbu da isto potvrdite najkasnije do 9. oktobra u 10h.
Nadam se da ćete prepoznajući značaj ovog događaja, prihvatiti poziv za učešće i na taj način doprinijeti uspješnosti i ovogodišnje Konferencije”, saopšteno je iz Privredne komore.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *