Uspješno završena javna emisija akcija ProfitApp-a preko Montenegroberze

Na početku godine, kompanija ProfitApp je najavila prvu javnu emisiju akcija na Crnogorskoj berzi, otvarajući time novu stranicu u domaćem tržištu kapitala. Ovaj potez omogućio je mnogim renomiranim crnogorskim firmama da postanu suvlasnici ove uspješne evropske franšize.

U skladu s najavama, ProfitApp je u aprilu realizovao ovu emisiju, koja je juče završena, privukavši i investitore koji su do sada bili van tržišta finansijskih tehnologija. Kompanija je najavila novu emisiju, ovaj put za prethodno dogovorene kupce. Emisija će početi u prvoj polovini maja i trajati samo tri radna dana.

ProfitApp se izdvojio kao vodeća fintech franšiza u regiji, kontinuirano postavljajući standarde inovacije i pouzdanosti u finansijskom sektoru. Sa svojim naprednim tehnološkim rješenjima i fokusom na korisničko iskustvo, ProfitApp omogućava svojim korisnicima sigurno i efikasno upravljanje finansijama. ProfitApp, pored slanja elektronskog novca korisnicima, unutar i izvan aplikacije, radi i na razvoju rješenja za međunarodne doznake novca.

Sa preko 100,000 korisnika i licencom za instituciju elektronskog novca u EU, kompanija pokazuje snažan potencijal za razvoj na evropskom finansijskom tržištu.

TAGOVI:
Podijeli ovaj članak