Alter Modus organizovao Školu društveno odgovornog poslovanja

Dodajte komentar

Mikrokreditna finansijska institucija Alter Modus ugostila je polaznike prve Škole društveno odgovornog poslovanja u Crnoj Gori i predstavila im načine na koje podržava svoje zaposlene i zajednicu.

Škola je okupila je 17 predstavnika preduzeća, nevladinih organizacija, poslovnih asocijacija i državnih institucija.

Kako je saopšteno, školu je u prethodnom periodu organizovao Centar za razvoj nevladinih organizacija CRNVO), a Alter Modus izabran je kao jedno od preduzeća koje je prepoznato po svojim društveno odgovornim aktivnostima.

PR menadžer Alter Modusa Jelena Damjanović Vidaković kazala je da ova organizacija društvenu odgovornost sprovodi prvo unutar kompanije, ka svojim zaposlenima, a potom i u relacijama s ostalim ciljnim javnostima.

„Uvidjevši značaj društvene odgovornosti, u kontinuitetu nastojimo da pratimo i pravovremeno reagujemo na interese naših zaposlenih, klijenata i zajednice u kojoj poslujemo“, kazala je Damjanović Vidaković.

Alter Modus je posljednjih godina finansijski podržao organizaciju brojnih preduzetničkih manifestacija, takmičenja za izbor najboljih biznis ideja srednjoškolaca i studenata, a zaposleni u kompaniji uvijek se dobrovoljno odazovu i humanitarnim akcijama drugih subjekata. Damjanović Vidaković je istakla da su posebno ponosni na projekat rekonstrukcije vrtića u Starom Baru.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *