Tivat: Preko 1.000 stanova i apartmana za prodaju

Dodajte komentar

Čelnik Boka grupe, britanski biznismen Džon Gvozdenović Kenedi, kazao je u razgovoru za interet portal britanskog dnevnika „Daily Express”, da se njegov projekat pravljenja golf terena u Tivtu svodi na izgradnju stanova za prodaju na tržištu i da će ih biti preko hiljadu.

On je rekao i da će njegova ponuda biti bolja od one koju tržištu nudi Porto Montenegro kanadskog biznismena Pitera Manka, odnosno Luštica bej iza koje stoji kompanija Oraskom Samiha Savirisa, prenose Vijesti.

[widgets_on_pages id=”Baner”]

Citiraju njegovu ocjenu da „Crnoj Gori nedostaje adekvatni poslovni i kancelarijski objekti, a većina njih su zapravo neuslovne stare prepravljene i rekonstruisane kuće”.

„Ovi novi objekti koje ćemo mi graditi u Tivtu osiguraće da cio kompleks ne bude prazan tokom zimskih mjeseci. Međutim, mi ne želimo da sve to bude „vrhunski Armani” dizajn i prestižni objekti. Ne, biće tu i pekara i bakalnica, tako da cijeli kompleks postane jedna samoodrživa zajednica”, kazao je osnivač Boka grupe.

Britanski medij piše da je u kompleksu nekadašnjeg poljoprivrednog dobra u Tivtu koji je Boka grupa uzela na zakup od 90 godina od Vlade, „planirano preko 1.000 stambenih jedinica uključujući kondo i klasične apartmane i kuće”.

„Većina će imati pogled na golf igralište i more, a njihove cijene biće mnogo niže od sličnih nekretnina u obližnjem Porto Montenegru i Luštica beju. Kenedi pominje 3.500 eura po kvadratnom metru, što zvuči veoma dobro u poređenju sa 10 hiljada eura za kvadrat u Porto Montenegru”, navodi britanski portal.

Kupci stanova i apartmana u budućem Kenedijevom golf-kompleksu u Tivtu, kako piše ovaj portal, mogu se uvjeriti kako će oni izgledati na primjeru obližnjeg stambenog naselja ,,Sea Breeze” u kotorskoj mjesnoj zajednici Kavač, na brdu neposredno iznad budućeg kompleksa već nazvanog „Royal Montenegro Golf & Country Club”.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *