Kampanja Poreski karavan i ove godine

Dodajte komentar

Poreska uprava će, u saradnji sa Unijom poslodavaca i Privrednom komorom i ove godine, u susret predstojećoj ljetnjoj turističkoj sezoni, realizovati kampanju Poreski karavan.

“U okviru kampanje biće upriličene javne tribine, na kojima će svim zainteresovanima biti pružena prilika da, kroz direktnu komunikaciju, dobiju tumačenja i odgovore na sva pitanja i eventualne nejasnoće o primjeni poreske regulative vezane za djelatnosti koje se obavljaju tokom sezone”, navodi se u obavještenju PU za poreske obveznike, poslodavce i privrednike.

Na pitanja koja budu postavljana tokom diskusije, odgovaraće predstavnici PU iz resora inspekcijskog nadzora, naplate javnih prihoda i informacionog sistema u dijelu elektronske fiskalizacije.

Tribine će biti organizovane po određenom rasporedu i to u Baru 10. maja, Budvi 13. maja, Herceg Novom 14. maja, Žabljaku 15. maja i Plužinama 16. maja. Mjesto i satnica održavanja tribina biće naknadno precizirani, o čemu će svi zainteresovani biti blagovremeno obavjesteni.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *