U komšiluku spuštaju cijene, za one koji požure i “uhvate akciju”: Avio karte od 39 eura za popularne destinacije

Dodajte komentar

Air Serbia  je pripremila novu promotivnu ponudu tokom koje će putnici biti u prilici da kupe avio-karte do 17 popularnih destinacija širom Evrope, za period putovanja od 15. aprila do 26. oktobra 2024. godine.

Imajući u vidu veliko interesovanje za pojedine destinacije iz mreže Air Serbie, uočeno tokom prethodne promotivne akcije, kompanija je odlučila da određeni broj sjedišta na pojedinim letovima ponudi putnicima po atraktivnim cijenama, počev od 39 eura po smjeru.

Akcija je počela juče, 4. aprila i trajaće do utorka, 9. aprila 2024. godine, a karte se mogu kupiti putem veb-sajta, mobilne aplikacije ili u nekoj od poslovnica. Broj mjesta po promotivnim cijenama je ograničen.

Nova promotivna ponuda ove  kompanije osmišljena je tako da olakša planiranje, bilo da su u pitanju proljećni izleti, ljetnji odmori ili jesenja putovanja. Narednih dana, putnici su u prilici da po atraktivnim cijenama kupe avio-karte do nekih od najlepših gradova u Evropi i na Mediteranu., izjavila je Maša Vasović, viša menadžerka za upravljanje prihodima Air Serbie.

Destinacije za koje nude akciju

U okviru nove promotivne akcije Air Serbie, do Barselone, Ciriha, Milana, Diseldorfa, Štutgarta, Hamburga, Berlina, Larnake, Malte i Rima možete otputovati po cijeni počev od 39 eura po smjeru u ekonomskoj klasi.

Avio-karte srpske nacionalne avio-kompanije do Beča, Kopenhagena, Geteborga, Stokholma i Lisabona tokom ovih šest dana trajanja promo-akcije biće dostupne po početnoj cijeni od 49 eura po smjeru. Ukoliko planirate  put do Amsterdama i Pariza, uz promotivnu ponudu Er Srbije može se otputovati po cijeni počev od 59 eura po smjeru, ak se uhvate pomenuti popusti.

 

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *