Selektor Hrvatske Zlatko Dalić i dalje brend ambasador PBZ Grupe i Premium Visa kartice

Dodajte komentar

Selektor hrvatske fudbalske reprezentacije Zlatko Dalić i predsjednik Uprave Privredne banke Zagreb Dinko Lucić potpisali su ugovor kojim se nastavlja dosadašnja uspješna saradnja, pa će selektor Dalić i dalje biti brend ambasador PBZ Grupe i Premium Visa kartice. PBZ Grupa, dio je Intesa Sanpaolo Grupe, jedne od najvećih bankarskih grupa u Evropi.

– Fudbal je puno više od sporta, a posljednja dva svjetska prvenstva potvrdila su da je nemjerljivo to koliko je radosti i ponosa Hrvatskoj donijela fudbalska reprezentacija na čelu sa sjajnim Zlatkom Dalićem. Na našu saradnju, koja nije motivisana samo ostvarenjem uspješnih rezultata, gledamo kao na širu društvenu korist i podsticanje plemenitih vrijednosti – istakao je predsjednik Uprave PBZ-a Dinko Lucić.

-Zahvaljujem PBZ Grupi na dosadašnjoj uspješnoj saradnji i drago mi je što nastavljamo zajedno. Veoma cijenim podršku koju PBZ pruža hrvatskom fudbalu i sportu i zadovoljstvo mi je sarađivati s institucijom s kojom dijelim slične vrijednosti i čije djelovanje mogu podržati, a to definitivno vidim kod PBZ Grupe. Ne mislim pritom samo na njihovo ostvarenje uspješnih rezultata, nego i na šire djelovanje i doprinos zajednici kao i humanitarni angažman po kojem se posebno ističu, poručio je izbornik Zlatko Dalić.

Izvor: seebiz.eu

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *