Žičara „Kotor-Lovćen“ povodom otvaranja poklanja koncert Sergeja Ćetkovića

Dodajte komentar

Povodom zvaničnog otvaranja, Žičara „Kotor-Lovćen“ organizuje koncert poznatog crnogorskog kantautora Sergeja Ćetkovića, koji će se održati 24. avgusta u 21:30h na platou ispred ulazne stanice Dub u Kotoru. Ulaz na koncert je besplatan.

Iz Žičare „Kotor-Lovćen“ saopštili su da je ovaj koncert poklon svim građanima i posjetiocima, kao i da vjeruju da će kompleks iz sezone u sezonu postati mjesto prepoznatljivo i po kvalitetnim kulturno – zabavnim sadržajima.

“Koncert Sergeja Ćetkovića otvara ovu lokaciju za dešavanja koja će, vjerujemo, iz godine u godinu biti ponos cijele Boke. Posebno nam je drago što je naš prvi gost Sergej Ćetković, kao i to što ćemo uz dobro poznate stihove ovog sjajnog izvođača, pokrenuti i ovaj sadržajni segment žičare”, kazali su iz kompanije.

Podsjetimo, Žičara „Kotor-Lovćen“ je zvanično otvorena za komercijalnu vožnju 14. avgusta. Trasa žičare polazi od Duba, na teritoriji opštine Kotor do lokaliteta Kuk na planini Lovćen, na 1.348m nadmorske visine. Kapacitet žičare je 48 gondola na nivou od 1.200 putnika po satu, dok vožnja u oba smjera traje 22 minuta.

Projekat je realizovao konzorcijum Novi Volvox – Leitner na osnovu koncesionog ugovora koji je potpisan u decembru 2021.

Za više informacija o Žičari Kotor-Lovćen, posjetite: https://kotorcablecar.com/mne.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *