Nova linija Samsung pametnih telefona, satova i tableta od danas dostupna u Crnogorskom Telekomu

Dodajte komentar

Korisnici Crnogorskog Telekoma od danas u svim poslovnicama Telekoma i preko sajta www.telekom.me mogu da kupe jedan od najnovijih Samsung uređaja, među kojima su peta generacija Galaxy preklopnih pametnih telefona Galaxy Z Flip5 i Galaxy Z Fold5, novi Galaxy Watch6 i Galaxy Watch6 Classic pametni satovi, kao i nova Galaxy Tab S9 serija koju čine tri vrhunska modela tableta – Galaxy Tab S9i S9 Ultra. Uz kupovinu uređaja na rate, Telekom korisnicima poklanja do 90 GB interneta, validnih tri mjeseca.

Galaxy Z Flip5 i Galaxy Z Fold5 – ultimativni uređaji za beskompromisno izražavanje i snažnu produktivnost sa velikim ekranom

Galaxy Z Flip5 i Galaxy Z Fold5 su vodeći preklopni modeli u industriji pametnih telefona, koji svojim elegantnim i kompaktnim dizajnom, bezbrojnim mogućnostima prilagođavanja i snažnim performansama korisnicima pružaju jedinstveno iskustvo. Uz to, novi Flex Hinge sistem šarki omogućava preklop uređaja istovremeno nudeći estetski uravnotežen i čvrst dizajn.

Ovi preklopni uređaji donose i izvanredne mogućnosti kamere poput FlexCam za snimanje profesionalnih fotografija, a sa snažnim performansama i optimizovanom baterijom koju pokreće najnoviji procesor, Samsung Galaxy Z serija transformiše mogućnosti pametnog telefona – otvorenog ili zatvorenog.

Od stvaranja sadržaja na novom Flex Window ekranu Galaxy Z Flip5 do besprekornog multitaskinga na Galaxy Z Fold5, ova serija Galaxy preklopnih uređaja nadilazi potrebe današnjih korisnika.

Galaxy Watch6 i Galaxy Watch6 Classic satovi: Inspiracija za najbolju verziju sebe, i danju i noću

Novi Galaxy Watch6 i Galaxy Watch6 Classic satovi osmišljeni su da korisnicima ponude personalizovane savjete za bolje zdravlje – počevši od sna – prefinjen, personalizovan dizajn, i maksimalan doživljaj direktno sa ručnog zgloba.

Galaxy Watch6 serija se odlikuje sveobuhvatnom ponudom funkcija u vezi sa zdravljem, kao i snažnim performansama upakovanim u prefinjen i elegantan dizajn čije su glavne karakteristike tanji okvir, veći i živopisniji ekran i interaktivniji korisnički interfejs. Oba modela takođe korisnicima nude još veći izbor lica sata, kao i nove opcije kaiša.

Od spavanja i savjeta za opšte fizičko stanje do informacija o ishrani, Samsung nudi nove i jednostavne načine da korisnici steknu uvid i preduzmu korake ka boljem zdravlju i dobrobiti, svakog dana i noći, poručuju iz ove kompanije.

Galaxy Watch6 serija dolazi sa većom baterijom i smanjenom potrošnjom baterije kako bi se podržao veći i jasniji ekran. Za samo osam minuta brzog punjenja, korisnici mogu da dodaju osam sati rada, što je savršeno za praćenje sna tokom noći.

Galaxy Tab S9 serija – nov standard i vrhunsko Galaxy iskustvo na tabletu

Bilo da igrate igrice ili gledate video sadržaj, 14.6-inčni Dynamic AMOLED 2X ekran modela Galaxy Tab S9 Ultra nudi iskustvo zabave u pokretu. Funkcija zaštite vida takođe smanjuje naprezanje očiju pri slabom plavom svijetlu, i to za preko 70 odsto, i oživljava oštre detalje, tako da fotografije, prostorni planovi, animacije i drugo djeluju precizno i jasno. Pored toga, razmjera ekrana 16:10 prikazuje TV sadržaj i filmove onako kako su i namenjeni za gledanje.

Tu je i pametna futrola koja stoji samostalno i prilagođava uređaj vertikalnom ili horizontalnom prikazu za gledanje bez korišćenja ruku, a Galaxy Tab S9 serija je tanja nego ikada prije.

Svaki vrhunski Galaxy Tab S9 uređaj dolazi sa jednom alatkom koju korisnici tableta najviše žele i traže – Galaxy S Pen olovkom. Nudeći iskustvo pisanja i crtanja kao na papiru, Galaxy Tab S9 serija i S Pen olovka sada imaju IP68 rejting za otpornost prema vodi i prašini, što stvara još veće mogućnosti da korisnici prenesu i izraze svoje ideje. S Pen olovka takođe može da piše u barovima za pretragu, pretraživačima i prodavnicama aplikacija, a novo dvosmjerno punjenje garantuje da će se puniti bez obzira kako je okrenuta u svom ležištu.

Korisnici Telekoma sve nove modele Samsung pametnih telefona, pametnih satova i tableta mogu kupiti uz određene tarifne pakete i na rate, a više informacija o uređajima dostupno je na sajtu www.telekom.me

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *