Provjerite zašto su telefoni iz nove Samsung Galaxy A serije idealni za vaše poslovanje

Dodajte komentar

Tehnološki napredak obezbijedio nam je komforan i lakši život. Kada se govori o radu – tehnologija nam omogućava da završimo mnogo stvari u istom trenutku brže i jednostavnije. Posao je danas nezamisliv bez pametnih uređaja. Odnosi sa kolegama, partnerima i klijentima zahvaljujući brojnim opcijama na telefonima mnogo su  lakši i jednostavniji, a posao se završava brže i kvalitetnije.

Prednost pametnih telefona je u tome što nam omogućavaju da uradimo više stvari odjednom, a da ne budemo ograničeni ni prostorom ni vremenom. Možete odgovoriti na mejl dok čekate u redu, održati online sastanak sa bilo kog mjesta, poslati glasovnu poruku koja detaljnije objašnjava zadatak. Zato, kada biramo telefon za sebe uvijek gledamo da nam on može pružiti sve ono što nam je potrebno kako bismo bili u mogućnosti da obavljamo više zadataka, poslovnih ili privatnih, a da nas to ujedno i  ne opterećuje.

Zato provjerite zašto su baš telefoni iz nove Samsung Galaxy A serije idealni za vaše poslovanje.

Pravite nevjerovatne dnevne i noćne fotografije

Galaxy A54 5G i Galaxy A34 5G su najnovija dva mobilna telefona iz Samsung Galaxy A serije. Svetliji ekran, naprednija kamera, duže trajanje baterije – samo su neke od karakteristika nove Galaxy A serije koja nudi vrhunsku mobilnu tehnologiju.

Sa njima možete biti kreativni i praviti savršene dnevne i noćne fotografije koje ćete kasnije srediti unapređenim kreativnim alatima za uređivanje. Ako vam za posao treba savršen snimak, ovi telefoni će vam to i omogućiti. Ovi novi modeli omogućavaju korisnicima da prave stabilne i čiste video snimke, da vide jasno čak i pri jakom osvetljenju.

Fotografije sa sastanka, događaja, nekog dokumenta ili proizvoda, sa telefonima iz najnovije Samsung Galaxy A serije biće savršene. Fotografije će biti odličnog kvaliteta čak i u uslovima jakog osvetljenja zahvaljujući vodećim Samsung Galaxy Nightography i VI funkcijama. Bilo da želite da napravite savršen selfi sa kolegama ili da se povežete preko superkvalitetnih video poziva, Galaxy A54 nudi nevjerovatne detalje zahvaljujući prednjoj kameri od 32MP.

Novi pametni telefoni prave video snimke impresivne jasnoće, bez zamagljenja, uz unapređenu optičku stabilizaciju slike (OIS) i video digitalnu stabilizaciju slike (VDIS). Čak i ako im ruke nisu stabilne ili snimaju u pokretu, korisnici mogu da budu sigurni da će napraviti nevjerovatan sadržaj. Nema brige čak ni u uslovima slabog osvetljenja, jer noćni režim rada pomaže korisnicima da snime više detalja širenjem veličine piksela kamere.

Prvi put, na najnovijim uređajima Galaxy A serije, sada možete lakše ukloniti neželjene sijenke i odsjaje zahvaljujući unapređenim alatima za uređivanje. Fotografišite i sredite fotografiju da izgleda savršeno u vašoj prezentaciji, na sajtu ili društvenim mrežama!

Baterija traje duuuže

Oba uređaja se odlikuju imerzivnim Super AMOLED ekranima od 6,4 inča na modelu Galaxy A54 5G i 6,6 inča na modelu Galaxy A34 5G. Oba ekrana su unapređena za savršenu vidljivost napolju, čak i na jakoj sunčevoj svjetlosti. Uz unapređen Vision Booster i stopu osvježavanja od 120 Hz, ovi ekrani su vjerni pratioci korisnika pri promjeni uslova osvetljenja. To vam omogućava da bez napora editujete tekst ili mejl na telefonu, da ne morate da žurite u kancelariju i to radite na komjuteru. Posebna prednost je što baterija može da traje duže i od dva dana.

Povežite se sa drugim uređajima i ostanite bezbjedni

Pouzdanosi i povjerenje u poslu su izuzetno važni. Zato tehnologiju koja pomaže u poslovanju mora da prati izuzetna bezbjednost, što je na svim Samsung uređajima stavka broj jedan.  Galaxy A54 5G i Galaxy A34 5G garantuju čak četiri generacije OS ažuriranja i pet godina ažuriranja bezbjednosnih funkcija. Ove funkcije omogućavaju korisnicima da pristupe najnovijim softverima i bezbjednosti radi maksimalnog vijeka korišćenja pametnog telefona.

Poboljšana mobilna iskustva oslanjaju se na napredne sigurnosne funkcije. Zato ne brinite za Vaša dokumenta na telefonu, Samsung Knox omogućava da se podaci čuvaju pod ključem uz mobilnu bezbjednost visokog nivoa. Galaxy A54 5G i Galaxy A34 5G korisnicima daju pristup tabli za bezbjednost i privatnost, preko koje lako može da se vidi kako aplikacije prate podatke i koja omogućava jednostavne načine da se zaustavi neželjeno prikupljanje podataka. Kada korisnici žele da podijele važne fajlove koji sadrže osjetljive ili lične informacije na najvišem nivou privatnosti i kontrole, tu je funkcija Private Share. Ona omogućava dijeljenje fajlova samo sa naznačenim primaocima u ograničenom vremenu i bez mogućnosti pravljenja skrinšotova.

Više informacija o telefonima pronađite na https://www.samsung.com/rs/smartphones/galaxy-a/ .

TAGOVI:
Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *