Plantaže organizuju “Dan otvorenog podruma”

Dodajte komentar

Kompanija “13. Jul-Plantaže” oragnizuje sjutra, 24. juna, u vinskom podrumu Šipčanik, sa početkom u 11:00 časova,  povodom dva izuzetna jubileja – 60 godina postojanja i 30 godina Vranca Pro Corde ,“Dan otvorenog podruma”.

“Dan otvorenog podruma” je (ljetnji eno gastro festival ) je cjelodnevna manifestacija u okviru koje će svim posjetiocima biti omogućen besplatan ulaz u podrum, sa bogatom eno-gastro ponudom po promotivnim cijenama  (promotivne cijene vina i hrane).

Na brojnim gastro i vinskim stanicama, uz prateći muzičku program, gosti će imati priliku da uživaju u ukusnim zalogajima, kao i degustaciji premium vina Plantaža i extra-djevičanskog maslinovog ulja. Program uključuje brojne dodatne sadržaje – Master class za ljubitelje i poznavaoce vina, kids zonu – veliku igraonicu na otvorenom, wine painting zonu, wine-cocktail bar, takmičenje u pravljenju koktela u organizaciji  Udruženja barmena Crne Gore itd. koji će priuštiti zadovoljstvo za cijelu porodicu.

Dnevni dio programa traje od 11:00 – 18:00 h.

Gastro-enološki spektakl upotpuniće cjelodnevni muzički nastupi – starogradska ( Zvuci Titograda od 12:00-14:00h i od 16:00-18:00 h)  i zabavna muzika (Elisa Markić 14:00-16:00h) U večernjem dijelu programa, ljubitelji dobrog provoda imaće prilku da uživaju u nastupu tivatskog ansambla TOĆ ( 21:00 – 23:00 h)  – ulaz besplatan.

Prijatelji manifestacije su Glavni Grad, Turistička Organizacija Podgorice i Turistička Organizacija Tuzi, koji će osim logističke podrške obezbijediti učešće izlagača sa teritorije ovih opština, koji će svojim proizvodnima dodatno obogatiti ponudu ( proizvođači meda, lokalni rukotvorci, proizvodi od ljekovitog bilja, dekupaž, proizvdođači nakita itd).

U 13:00 h predviđene su izjave za medije predstavnika TO Podgorica, TO Tuzi i kompanije “ 13. Jul-Plantaže”.

Kao važnu napomenu, koristimo ovu priliku da informišemo, imajući u vidu da se za sjutra najavljuju nestabilne vremenske prilike, da će se događaj,svakako, održati, s tim da će kompletan sadržaj programa, predviđen za prostor na otvorenom,  premjestiti unutar podruma.

U saradnji sa Glavnim Gradom, za sve zainteresovane posjetioce obezbijeđen je besplatan autobuski prevoz, koji će u subotu, 24.Juna, saobraćati na relaciji Podgorica (centar grada) – vinski podrum Šipčanik,  od 11:00 -17:00 h.

Autobus gradskog prevoznika Bulatović će kretati sa autobuskog stajališta kod hotela Nikić ( most Braće Zlatičanin) sa polascima u terminima:

Hotel Nikić –  vinski podrum Šipčanik u 11:00 h
Hotel Nikić – vinski podrum Šipčanik u 12:00h
Vinski podrum Šipčanik – hotel Nikić u 12:30h
Hotel Nikić – vinski podrum Šipčanik u 13:00h
Vinski podrum Šipčanik – hotel Nikić 13:30h
Hotel Nikić – vinski podrum Šipčanik u 14:00h
Vinski podrum Šipčanik – hotel Nikić u 14:30h
Hotel Nikić – vinski podrum Šipčanik u   15:00h
Vinski podrum Šipčanik – hotel Nikić u 15:30h
Vinski podrum Šipčanik – hotel Nikić u 16:30h
Vinski podrum Šipčanik – hotel Nikić u 17:30h

Za sve dodatne informacije možete se obratiti našem portparolu, g-đi Mariji Gašović putem mail adrese: [email protected] ili pozivom na + 382 67 523 066.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *