Svečano otvorena nova filijala Zapad banke u Budvi

Dodajte komentar

Nova filijala Zapad banke svečano je otvorena sinoć u Budvi.

“Ovdje smo da vas pozovemo da se priključite porodici naših zadovoljnih klijenata i pružite nam priliku da budemo čvrst oslonac za sve vaše buduće planove i projekte. Svi proizvodi koje pruža naša centrala u Podgorici, od sada će biti dostupni u Budvi,” istakla je članica Upravnog odbora Zapad banke, Belkisa Zoronjić.

Dodala je da će menadžment banke na ovakav način nastaviti sa jačanjem tržišne pozicije, širenjem palete proizvoda, snaženjem partnerskog odnosa sa klijentima, ali i sa društveno-odgovornim načelima poslovanja.

“Otvaranjem nove filijale u Budvi, banka je odlučila da donira sredstva u ukupnom iznosu od 4.000 eura javnim ustanovama u Budvi, od čega 2.000 eura Javnoj predškolskoj ustanovi “Ljubica V. Jovanović – Maše”, kao i 2.000 eura Dnevnom centru za djecu i omladinu sa smetnjama i teškoćama u razvoju „Biseri“. Banka će i ubuduće, kao i do sada, insistirati na jačanju veza sa svim zajednicama u kojima će poslovati, na zadovljstvo svih nas,” ispričala je Zoronjić.

Iz Zapad banke su podsjetili da su početkom godine filijalu otvorili u Kotoru. Kao naredni korak u poslovanju ove moderne banke najavili su otvaranje filijale u Podgorici.

TAGOVI:
Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *