Lider u sferi automobilske industrije Axis Holding posjetio Uniprom, Granser: Uniprom simbol rasta Crne Gore

Dodajte komentar

Vlasnik kompanije Axis Holding sa prestižnim statusom u automobilskoj industriji, dr Ullrich Granser je posjetio prostorije komanije Uniprom KAP.

“Oduševljen sam onim što sam mogao da vidim u Uniprom-u. Ono što su vlasnik i cijeli tim uradili ovdje je impresivno. Kvalitet njihovog procesa je impresivan i simboliše rast Crne Gore. Ovo je početak novog poglavlja,” kazao je Granser.

Istakao je da je vlasnik Veselin Pejović predvodnik u industriji sa svojom kompanijom Uniprom i da je ono što je vidio impresivnije od svih kompanija koje je do sada posjetio.

“Vidim koliko su zaposleni profesionalni ovdje i sa kojim preciznim metodom rade. Ovo je standard koji je jako visok, koji prevazilazi regulacije. Vidim potencijal za industrije širom svijeta, ali i za Evropsku uniju,” istakao je predstavnik uticajne kompanije za automobilsku industriju.

Direktor i osnivač firme Uniprom, Veselin Pejović je i sam izrazio zadovoljstvo zbog ove posjete i podsjetio da pored saradnje sa Axis Holding, grade uspješnu saradnju sa Prefa Solar i Neuman Aluminum koje su istaknute firme u proizvodnji solarnih panela i aluminijuma.

“Uniprom je od samog razvoja, od kada je ušao u Kombinat aluminijuma se sa dvije fabrike koje je napravio od kapaciteta 100.000 tona, orjentisao samo i isključivo na automobilsku industriju. Sarađujemo i sa firmama Prefa i Neuman, koje su lideri u svijetu. Neuman Aluminum je firma koja ima 10.000 zaposlenih, 2,5 milijarde im je izvoz godišnje, a sarađuju sa Mecedesom, BMW, Volvom, Porcheom, Audijem. Meni je velika čast da je ovakva firma danas došla u Crnu Goru da isplanira buduću saradnju sa Unipromom,” naveo je Pejović.

Izvor: MediaBiri.tv

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *