Počela izgradnja aerodromskog objekta u Tivtu

Dodajte komentar

Izvršni direktor Aerodroma Crne Gore Danilo Orlandić saopštio je danas da je počela izgradnja terminalske zgrade u Tivtu površine 1.300 metara kvadratnih.

„Sa velikim zadovoljstvom mogu reći da smo na aerodromu Tivat otpočeli izgradnju novog aerodromskog objekta od 1300m2 koji će omogućiti veći komfor putnicima, bržu i kvalitetniju uslugu kao i bolje uslove rada za naše radnike“, napisao je Orlandić na Fejsbuk profilu.

Navedeni terminal za odlazeće putnike će imati šest check-in šaltera za registraciju putnika i predaju prtljaga, kao i prostorije za predstavnike aviokompanija, službene prostorije za predstavnike policije i carine.

„ Prostor za sortiranje prtljaga je povezan sa holom za registraciju i šalterima za registraciju putnika i prtljaga preko sistema pokretnih traka koji služe za transport prtljaga. Hol za odlazak putnika je povezan sa holom za registraciju putnika i prtljaga preko zone sa rendgenima za kontrolu putnika i ručnog prtljaga i zone sa šalterima za pasošku kontroli. Rok izgradnju je sedamdesetpet dana“, zaključio je Orlandić.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *