Crna Gora domaćin Private Luxury Foruma

Dodajte komentar

Tivat i Crna Gora će od 7 – 10. aprila 2019. godine biti domaćin prestižnog Private Luxury Foruma koji na najluksuznijim destinacijama svijeta okuplja najeminentnije profesionalce koji se bave prodajom luksuznih turističkih aranžmana, predstavnike luksuznih hotela i hotelskih lanaca i prestižne Concierge kompanije.

Ivan Gajić, direktor prodaje hotela Regent Porto Montenegro iz Tivta je učesnik Foruma koja se održava od 25 – 28.juna u St. Moritzu u Švajcarskoj gdje je pred preko 300 predstavnika subjekata iz elitnog segmenta turističke industrije, najavio održavanje sledeće Private Luxury Foruma u Crnoj Gori.

“Ovo je velika vijest za Crnu Goru jer ćemo u aprilu sledeće godine ugostiti profesionalnu elitu iz segmenta luksuznih turističkih putovanja te kroz kvalitetan program, odličnu organizaciju i brojne vankonferencijske aktivnosti predstaviti Crnu Goru kao prestižnu turističku destinaciju. Čast nam je što su inicijativu menadžmenta hotela Regent da Crna Gora bude domaćin sledećeg Foruma organizatori prihvatili. Sa radošću iščekujemo da kao ozbiljan partner-destinacija, predstavimo i svoje profesionalne, organizacione i prostorne kapacitete za održavanje ovog Foruma koji će okupiti agente sa nama najinteresantnih emitivnih tržišta poput Velike Britanije, Rusije te SAD i zemalja Bliskog istoka. Značaj održavanja Foruma kod nas je nemjerljiv te predstavlja izuzetno jak signal kapaciteta Crne Gore ne samo kao eminentne destinacije već i kao MICE odredišta čime se nastavlja izgradnja imidža cjelogodišnje luksuzne destinacije”, kazao je Gajić.

Crna Gora je najavljena kao domaćin prvog sledećeg Foruma i našla se uz rame već etabliranim destinacijama poput Malezije, Beča, Istanbula i Floride. Partneri ovog projekta su Porto Montenegro, Nacionalna turistička organizacija, Opština Tivat, Montenegro Airlines i Talas M.

Izvor: BokaNews.me

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *