Wizz Air: Nova linija iz Podgorice ka Budimpešti

1 komentar

Wizz Air, najveća low-cost avio-kompaija u regionu Centralne i Istočne Evrope, najavila je danas uvođenje nove linije kojom će povezati Podgoricu sa mađarskom prijestonicom Budimpeštom.

Niskotarifna linija počeće 3. aprila 2017. sa dva sedmična leta, srijedom i nedjeljom.

Karte su u prodaji na sajtu wizzair.com, a cijene su već od 19,99 eura.

Wizz Air je počeo sa letovima iz Podgorice u avgustu 2016. prema Minhenu (Memingen) i Milanu (Malpensa).

Danas najavljujemo novo širenje što pokazuje našu posvijećenost putnicima i razvoju crnogorskog tržišta. Počev od 3. aprila, naša treća linija iz Crne Gore će povezati Podgoricu sa Budimpeštom, prelijepom istorijskom prijestonicom Mađarske. Takođe očekujemo da će direktna linija podstaći dolazak turista u dinamičnan glavni grad Crne Gore. Naglašavajući našu posvijećenost regionu, radujemo se nastavku plodonosne saradnje sa Podgoričkim aerodromom i ostajemo posvjećeni novim mogućnostima i podsticanjem razvoja turizma i ugostiteljstva čime će se još više učvrstiti veze između dvije države. Naša posvećena posada se raduje mogućnosti da uz osmjeh poželi dobrodošlicu putnicima na naše letove”, najavio je Džordž Mihalopulos, komercijalni direktor Wizz Air-a.

Podijeli ovaj članak
1 Komentar
  • Postovani,
    Goodluck travel agencija iz Podgorice vas moli da nam saljete najeftinije avi karte tj.low cost ponude za sve destinacije i periode od kada do kada vazi cijene da bi smo bili u toku sa akcijama i ponudama
    Unaprjed zahvalna
    Jelena Dragoslavic

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *