Addiko Bank obilježava Dan štednje atraktivnom kamatnom stopom

1 komentar

Povodom obilježavanja Dana štednje, Addiko Bank je svim novim štedišama omogućila podsticajnu kamatnu stopu od 2,5%, nezavisno od iznosa oročenja.

Kampanja koja će trajati od 31. oktobra do 30. novembra odnosi se na nove oročene depozite, koji se oroče na period od pola godine. Osim atraktivne kamatne stope banka je pripremila i niz drugih pogodnosti za buduće štediše.

Addiko Bank se i ove godine pridružila tradicionalnoj akciji Centralne banke, namijenjenoj novorođenčadi. Djeci rođenoj od 31. oktobra do 6. novembra 2016., čiji roditelji odluče da otvore štednu knjižicu, na deponovani iznos od 200 EUR koji poklanja CBCG, Addiko banka poklanja još dodatnih 200 eura“, saopštili su iz banke.

Do kraja 2016. godine, Addiko banka svim svojim novim i postojećim štedišama koji ponovo oroče svoju štednju, poklanja polisu osiguranja. Ova povoljnost važi za sve depozite iznad 5.000€, koji su oročeni na period od 3 mjeseca ili duže.

Uz prednost jasnog, jednostavnog i direktnog bankarstva kojim se banka u svom poslovanju vodi, nova kampanja za oročene depozite značajno će uticati na podsticanje štednje građana i prikupljanje štednih uloga u predstojećem periodu. U fokusu Addiko banke su svedenija ponuda proizvoda i usluga, efikasnije procedure i procesi i jednostavnija komunikacija sa klijentom“, kazali su iz banke.

Podijeli ovaj članak
1 Komentar
  • A jeste akcijska 2,5%? Vala su se pretrgli! Pare za gotovinske kredite vam daju po 8 i po odsto, i u razlici od 6 procentnih poena vidi se koliko su gramzivi i žele samo zaradu! Kad su 2009 davali kredite po 12 odsto kamata na štednju im je bila i do 8 odsto, a sad samo ova mrvica od 2,5.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *