Otvoreno sjedište Addiko banke na novoj adresi

Dodajte komentar

Juče je svečano otvoreno sjedište Addiko banke u Podgorici na novoj adresi, u Bulevaru Džordža Vašingtona 98. Kako su kazali iz banke, premještanje sjedišta je dio nove strategije jasnog, jednostavnog i direktnog bankarstva, kojom se Addiko banka opredijelila za fokus na bitno, efikasnost i jednostavnost.

Kada je u pitanju novi kancelarijski prostor, odlučili smo se za koncept otvorenog prostora kojim su kanali komunikacije skraćeni, transparentnost je poboljšana, a saradnja između različitih funkcija ojačana. Osim toga, postižemo značajno smanjenje iznajmljenog prostora i samim tim smanjujemo operativne troškove. Konačno, sva ova poboljšanja će donijeti korist našim klijentima i poslovnim partnerima i pomoći nam da smanjimo bespotrebne administrativne troškove i da postanemo efikasni u skladu sa međunarodnim standardima“, izjavio je Kristof Šoen, generalni izvršni direktor Addiko Bank AD Podgorica.

Izrada idejnog projekta novih prostorija Addiko Bank je bila povjerena međunarodno poznatom arhitektonskom birou Chadwick International iz Londona, koji je takođe projektovao novo sjedište Addiko banke u Beču. Dizajn se bazirao na principima mogućnosti izbora, olakšane interakcije, jednostavnosti i ekonomičnosti, a prostor je opremljen visokokvalitetnom audio-vizuelnom tehnikom i sistemom za rezervacije.

slika-prostora-1 slika-prostora-2

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *