Hub:raum: Startap projekti dobrom idejom do 300.000 eura podrške

1 komentar

Crnogorski Telekom i Digitalizuj.me omogućili su juče svim zainteresovanim startap predstavnicima upoznavanje sa biznis inkubatorom Hub:raumom iz Krakova, koji je ponovo u Crnoj Gori kako bi predstavio mogućnosti koje nudi i upoznao se sa lokalnom startap zajednicom.

Hub:raum Krakov je startap inkubator, koji je dio Dojče Telekom grupe, a postoji sa ciljem da pomaže startapima koji su u ranoj fazi razvoja.

Hub:raum je predstavio programe koje nude, a razgovarali su i sa lokalnom startap zajednicom o idejama u koje investitori ulažu i šta je to što hub:raum može da im ponudi.

Hub:raum osim finansijske podrške do čak 300.000 eura, može da pomogne i u svim drugim aspektima poslovanja: povezivanje sa pravim ljudima, kako doći do prvih klijenata, ustupanje prostora za rad u Krakovu, a na raspolaganju daje i kompletnu infrastruktura Dojče Telekom grupe.  

O tome na koji način Hub:raum daje podršku i koliko je ona važna u svim fazama razvoja projekta, govorili su predstavnici startapa Bee and Me. Projekat Bee and Me se bavi primjenom novih tehnologija u pčelarstvu i napravio je vrlo zapažene rezultate van granica Crne Gore. Predstavlja jedan od najuspješnijih startap projekata iz regiona.

Hub:raum je izvanredna prilika za sve koji imaju dobre ideje da se prijave se za neki od njihovih programa koje nude tokom cijele godine, kao što su WARP i Challenge Up.

Sve o startap programima Hub:raum iz Krakova saznajte na sajtu: https://www.hubraum.com/locations/krakow

Podijeli ovaj članak
1 Komentar
  • Jel’ ovo moguce – T Com umije ponesto korisno da organizuje a da nije ona smijesna zvaka madjionicara targetima i manipulatora indikatorima?

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *