Societe Generale predstavila SMS CONTO: Jednostavna opcija za plaćanje računa SMS porukom

Dodajte komentar

U želji da svojim klijentima ponudi inovativne proizvode i omogući im brzo i jednostavno plaćanje mjesečnih računa Societe Generale Montenegro lansirala je novi servis – SMS CONTO, jedinstven u Crnoj Gori.

Ovaj novi servis omogućava klijentima da račune za električnu energiju, mobilne i fiksne telefone, internet i komunalne usluge plate sa bilo kog mjesta i kada god to njima odgovara, jednostavnim slanjem SMS poruke sa svog mobilnog telefona.

Servis je brz i jednostavan, štedi vrijeme, odgovara svim tipovima mobilnih telefona i u potpunosti je bezbjedan bez obzira na vrijeme i mjesto slanja poruke.

[widgets_on_pages id=”Baner”]

Nakon aktiviranja SMS CONTO servisa klijent nema potrebu dolaska u banku ili na bilo koji drugi šalter da bi platio račune. Servis omogućava korisniku da na svoj broj mobilnog telefona dobije poruku o iznosu mjesečnog računa, kao i instrukciju, odnosno lozinku koju treba da pošalje da bi račun bio plaćen.

Da bi klijenti aktivirali svoj SMS CONTO dovoljno je da u najbližu ekspozituru Societe Generale Montenegro donesu primjerak računa. Cijena korišćenja servisa je samo 0,75 eura (sedamdesetpet centi) mjesečno, a banka je svim korisnicima omogućila besplatan SMS CONTO tokom prva tri mjeseca korišćenja.

Više informacija o SMS CONTO servisu građani mogu dobiti u bilo kojoj ekspozituri Societe Generale Montenegro ili na websajtu banke.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *