Počinju radovi u Luštica Bej Marini

Dodajte komentar

Luštica divelopment organizovaće u ponedjeljak svečanost na kojoj će biti ozvaničen početak građevinskih radova u marini Luštica Bej u Tivtu.

Svečanosti će, kako je saopšteno, prisustvovati predsjednik Oraskoma, Samih Sawiris, premijer Milo Đukanović i predstavnici vlasnika kuća Ivana Maksimović i Milan Hasečić, koji su bili prvi kupci u rizortu Luštica Bej.

Projekat Luštica Bej, čija se ukupna vrijednost procjenjuje na više od milijardu EUR, realizuje kompanija Luštica divelopment.

Tivatska kompanija do sada je investirala više od 30 miliona EUR u projekat Luštica Bej. Projekat predviđa izgradnju preko 1,5 hiljada stanova, sedam hotela sa ukupno 1,2 hiljade soba, dvije marine sa 170 vezova za jahte, golf teren sa 18 rupa Geri Plejer dizajna i gradske objekte, uključujući butike, restorane, kafe barove, školu i bolnicu.

Luštica divelopment je osnovana 2008. godine, kao džoint venčr između švajcarskog Oraskom divelopmenta koji ima 90 odsto i Vlade Crne Gore sa deset odsto.

[widgets_on_pages id=”Baner”]

Švajcarski Oraskom je vodeći konstruktor potpuno integrisanih gradova koji se sastoje od hotela, vila i apartmana, objekata za odmor i opuštanje kao što su golf tereni, marine i prateća infrastukutura.

Oraskom posluje u Egiptu, Jordanu, Ujedinjenim Arapskim Emirtaima (UAE), Omanu, Švajcarskoj, Maroku, Crnoj Gori i Rumuniji, prenosi portal Refleksija.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *