Hypo Alpe Adria banka: Brzi keš krediti bez žiranata

Dodajte komentar

Hypo Alpe Adria banka ponudila je klijentima brze keš kredite bez žiranata i bez naknade, koji se odobravaju u roku od 24 sata, uz brojne dodatne povoljnosti, i poklone za svakog novog klijenta.

U periodu do 11. oktobra svi klijenti koji apliciraju za keš kredit dobijaju na poklon Hypo promotivni materijal sa logom Eurobasketa, čiji je Hypo banka glavni sponzor.

Gotovinski krediti se odobravaju u iznosu od 500 do 10.000 eura, na rok otplate do 7 godina, uz dodatne povoljnosti:  osiguranje za slučaj nezaposlenosti i trajnog invaliditeta preko 50%;  kamatna stopa iznosi 12% na godišnjem nivou uz mogućnost odobravanja još nižih stopa ukoliko se klijent odluči za neki od dodatnih proizvoda  (kartice, overdraft…).

Fiksna kamatna stopa važi tokom cijelog perioda otplate kredita i omogućava klijentima da rata kredita ostane ista, bez obzira na promjene na tržištu.

[widgets_on_pages id=”Baner”]

Ukoliko zadovoljavaju sve neophodne uslove, Banka će im već nakon 24 sata odobreni iznos kredita uplatiti na tekući račun.

Pored toga, u promotivnom periodu od 23. septembra do 23. decembra,  Hypo banka sve svoje klijente oslobađa plaćanja naknade za obradu kredita. Krediti se odobravaju građanima Crne Gore starijim od 23 godine, saopštila je banka.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *