U Baru otvorena Agencija za ekskluzivno zastupanje UNIQA osiguranja

Dodajte komentar

Prva agencija za ekskluzivno zastupanje jedne osiguravajuće kuće u Crnoj Gori, “UNIKAPA” otvorena je u Baru, pod franšizom UNIQA osiguranja. Ona će vršiti ekskluzivnu prodaju svih proizvoda UNIQA osiguranja i poslovaće kao posebno pravno lice, uz snažnu podršku i korišćenje prepoznatljivog UNIQA brenda.

Uvođenjem novog koncepta prodaje, UNIQA osiguranje doprinosi razvoju malog biznisa, afirmiše preduzetništvo i podržava samostalni početak poslovanja i unapređenja privatnog i porodičnog biznisa.

Danas, prisustvujemo prekretnici u razvoju sistema poslovanja naše kompanije, ali i cijelog tržišta osiguranja. Koncept generalnih agencija predstavlja dobru preduzetničku mogućnost za najbolje prodavce osiguranja, kao i visoku stepenicu u razvojnoj karijeri zaposlenih u ekskluzivnom partnerstvu. “ – istakla je na otvaranju gđa Nela Belević, izvršni direktor UNIQA osiguranja Crna Gora.

UNIQA je, ponudivši ekskluzivnost poslovanja sa jednom od najvećih osiguravajućih kuća u Evropi, agentima omogućila da svoje poslovanje obavljaju samostalno.

[widgets_on_pages id=”Baner”]

Pored osnovnih profesionalnih zadataka, jedan od najvećih će biti da kada otvorite i zadnju poslovnicu ove vrste u Crnoj Gori, UNIKAPA Bar ostane prva, ne samo po datumu otvaranja, već i po kvalitetu pružanja usluga, poslovnim rezultatima i prije svega po broju zadovoljnih osiguranika. ” – istakao je u svom govoru gdin Kapa.

UNIQA osiguranje, otvaranjem Generalne agencije za eksluzivno zastupanje “UNIKAPA” nastavlja sa razvojem i širenjem novih distributivnih linija u okviru ekskluzivnih kanala prodaje, povećanjem broja prodajnih mjesta i postizanja veće pokrivenosti tržišta.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *