Nova ponuda m:tela: Roming u Sloveniji

Dodajte komentar

Kompanija m:tel od sjutra počinje sa novom kampanjom Roming u Sloveniji.

“Svi korisnici m:tel-a prilikom dolaska u Sloveniju, potrebno je da na svom telefonu izdaberu Telekom Slovenija mrežu i mogu da, aktiviraju neograničene minute ka mobilnoj i fiksnoj mreži Telekoma Slovenija i ka 068 i 078 m:tel mreži, neograničene SMS poruke sa brojevima iz Telekom Slovenija i m:tel 068 mreže, a za sve postpaid korisnike (rezidencijalne i biznis korisnike) u ponudu je uključen i  neograničeni mobilni Internet”, navodi se u saopštenju.

Kako pojašnjavaju iz ove kompanije ponuda se aktivira putem m:tel menija na broj *105#, odabirom odgovarajuće opcije m:roming.

[widgets_on_pages id=”Baner”]

“Ukoliko korisnik želi da aktivira povoljnosti na samo jedan dan dok boravi u Sloveniji, onda će ga to koštati tri eura , dok za sedam eura može da uživa čak sedam dana, a za samo 10 eura dobija se čak 30 dana rominga u Sloveniji”, dodaju iz m:tela.

Sve ponude važe od trenutka aktivacije, a korisnik može više puta da aktivira opcije.

“Prepaid korisnik može da koristi benefite iz opcije m:roming uz uslov da mora imati na računu minimalni iznos kredita za saobraćaj koji hoće da ostvari, a taj iznos korisniku ostaje za slobodnu potrošnju”, navodi se u saopštenju.

Ova ponuda je ujedno i podrška predstojećem Evropskom prvenstvu, koje se održava u septembru u Sloveniji, a na koje će m:tel kao sponzor KSCG-a poslati 25 dobitnika nagradne igre “Udji u m:tel petorku”.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *