Inovacije u turizmu: Kako Travelaizer mijenja pravila igre

Dodajte komentar

Postani dio budućnosti turizma i predstavi svoje usluge milionima turista na revolucionaran način putem novog servisa Travelaizer!

Budućnost turizma je stigla, i kreće upravo iz Crne Gore! Travelaizer je digitalni turistički servis koji uskoro počinje sa radom. Riječ je o inovativnoj mobilnoj aplikaciji koja omogućava turistima da samostalno planiraju, rezervišu i realizuju jednodnevni izlet po svojoj želji, a pružaocima turističkih usluga da postignu milionsku vidljivost, ostvare veći broj posjeta i veću zaradu.

Mobilna aplikacija će se uskoro naći na Play Store i App Store, a trenutno je više od sto pedeset pružalaca turističkih usluga iz svih krajeva Crne Gore odlučilo da svoju ponudu turistima i lokalnom stanovništvu predstavi putem Travelaizera. Priključi se i ti!

Trenutna geografska distribucija pridruženih partnera. Pridruži se i ti kako bi i tvoja ponuda bila na mapi turističkih destinacija Crne Gore!

 

Sjajna prilika za preduzetnike i pružaoce turističkih usluga

Prije nego što aplikacija zvanično bude puštena za turiste, ovo je sjajna prilika za sve preduzetnike koji nude organizovane ture, adrenalinske aktivnosti, sva ruralna domaćinstva, vinarije, i generalno sve koji imaju autentičan i kvalitetan turistički proizvod – da se priključe Travelaizeru i postanu dio budućnosti turizma. Tražimo partnere koji pružaju turističke usluge koje mogu biti dio jednodnevnog izleta ili nude kompletne jednodnevne izlete.

Svi zainteresovani ponuđači turističkih usluga se mogu vrlo brzo i lako prijaviti da postanu Travelaizer partneri klikom na ovaj link, a više detalja o servisu nalazi se na sajtu partners.travelaizer.com.

Zašto da postaneš Travelaizer partner?

Benefiti da postaneš partner su brojni, jer ti Travelaizer pruža mnogo više od standardnog:

  • Jedinstvena, atraktivna prezentacija tvoje ponude na novom inovativnom turističkom digitalnom servisu
  • Ekskluzivna izloženost tvoje ponude milionima turista, omogućena kroz marketinšku moć i široku mrežu kompanije m:tel, kao Travelaizer partnera
  • Potpuno besplatan pristup Travelaizeru i promocija tvoje ponude bez ikakvih troškova (servis se finansira tek nakon ostvarene realizacije)
  • Mogućnost ciljane promocije slobodnih kapaciteta u manje popunjenim periodima van glavne sezone
  • Softver za lako praćenje rezervacija i upravljanje tvojim kapacitetima

Posebne povlastice pri korišćenju m:tel usluga – kao partner TRAVELAIZER-a, uživaj u ekskluzivnim prednostima koje obuhvataju sve usluge m:tel-a, čime se značajno optimizuju tvoji operativni troškovi.

Servis TRAVELAIZER, koji su razvile firme Digital Control i Montenegro Memories, osim strateškog partnera kompanije m:tel, podržali su Fond za Inovacije Crne Gore kroz program kolaborativnih grantova i delegacija Evropske Unije u Crnoj Gori kroz program podrške pametne specijalizacije. Takođe, od strane Ministarstva turizma, ekologije, održivog razvoja i razvoja sjevera,  imenovan je za projekat od strateškog značaja za razvoj turizma u Crnoj Gori.

Ne propusti priliku da se priključiš Travelaizeru na samom početku – prijavi se da postaneš partner i saznaj više o cijeloj priči putem ovog linka!

TAGOVI: ,
Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *