Jelena Maraš predsjednica Odbora direktora Aerodroma Crne Gore

Dodajte komentar

Jelena Maraš imenovana je za predsjednicu Odbora direktora Aerodroma Crne Gore.

Na konstitutvnoj sjednici u Podgorici za članove Odbora direktora imenovani su Nikola Bajčetić, Stefan Madžgalj, Lazar Bojanić i Rade Grujičić.

– Odbor direktora Aerodroma Crne Gore predano će raditi na intenziviranju svih aktivnosti tokom ljetnje sezone koja u avijaciji počinje 31. marta – naveli su iz OD.

Maraš, koja je diplomirala na Fakultetu političkih nauka, od 2000-2013. godine se bavila novinarstvom – izvještavanjem i analizom ekonomskih i političkih prilika u više domaćih štampanih medija. Od 2013. godine pokrivala je više pozicija u MUP-u (samostalna savjetnica za upravljenje ljudskim resursima) i Upravi policije (viša policijska savjetnica u Odjeljenju za analitiku i unapređenje rada policije), obavljala je poslove sekretarke Komisije za praćenje postupanja nadležnih organa u istragama slučajeva prijetnji i nasilja nad novinarima, ubistava novinara i napada na imovinu medija, od 2016. do 2021.godine, u Vladi izbornog povjerenja 2016. godine obavljala je poslove u Kabinetu ministra. Od decembra 2020. godine  bila je na poziciji šefice kabineta ministra unutrašnjih poslova.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *