Danilovgrad: “Putevi Bar” pobjednik na tenderu za Martinićki put

Dodajte komentar

Firma DOO “Putevi Bar”, sa podizvođačima “Briv Construction“ d.o.o. Kotor i „Ekvidistanca“ d.o.o. Bar izabrana je da uradi rekontrukciju Martinićkog puta.
Opština Danilovgrad saopštila je danas da je na prijedlog Komisije za sprovođenje postupka javne nabavke donesena Odluka o izboru najpovoljnije ponude za izvođača radova na rekonstrukciji Martinićkog puta.
– Najpovoljniju ponudu dala je barska firma d.o.o. „Putevi Bar“, sa kojom će nakon isteka roka za žalbu biti potpisan ugovor. Ovim su ujedno stvorene i najvažnije pretpostavke za uspješan početak radova.

Na radovima na rekonstrukciji Martinićkog puta, kao podizvođači biće angažovane firme „Briv Construction“ d.o.o. Kotor i „Ekvidistanca“ d.o.o. Bar – navode iz Opštine Danilovgrad.
Saopšteno je i kako je odabir ponuđača za stručni nadzor još uvijek u toku, a najpovoljnija ponuda biraće se između 6 pristiglih.

Za realizaciju radova na rekonstrukciji predviđeno je 5,85 miliona eura iz Uprave za kapitalne projekte, uključujući i stručni nadzor, što je novac koji je već deponovan na posebnom računu Ministarstva finansija. Rekonstrukcija puta dugog 8,6 kilometara će se raditi u dvije faze i to pet kilometara u prvoj za koju je eksproprijacija gotovo završena, i 3,5 kilometara u drugoj.

U saopštenju se još navodi se i kako je, rukovodstvo Opštine u prethodnom periodu uložilo maksimalne napore da u što je moguće kraćem roku dođe do otpočinjanja radova, shvatajući značaj projekta rekonstrukcije Martinićkog puta. Zaključuje se da će do uspješnog okončanja radova, ovo pitanje nastaviti da bude u samom vrhu opštinske agende.

 

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *