Engleska kompanija i crnogorska dijaspora žele da ulažu u energetiku i turizam

Dodajte komentar
Ensar Kuč Foto: UCG

Engleska kompanija ,,Borderless Consulting” i ,,Montenegro Business Association Njemačka“, koje su potpisale partnerstvo, usmjeravaju strateške investicijske planove za Crnu Goru u oblasti energetike i turizma. Predsjednik ,,Montenegro Business Association Njemačka“ Ensar Kuč kazao je Pobjedi da ovaj zajednički poduhvat ima ambiciju da prevaziđe uobičajene granice, te predstavlja izvanrednu priliku za napredak Crne Gore.

Predsjednik i izvršni direktor kompanije ,,Borderless Consulting“ Julio Verissimo naglašava da njihova saradnja nije usmjerena samo na prenos znanja i resursa, već i na ostvarivanje autentičnog partnerstva koje će podržati razvojne težnje Crne Gore.

 

– Naša saradnja ima za cilj da iskoristi kolektivnu stručnost obje organizacije kako bi Crnu Goru pokrenula u novu eru rasta. Sa najvećom iskrenošću se obavezujemo da ćemo našu stručnost na najvišim nivoima proširiti na zaslužne ljude Crne Gore. Sa fokusom na različite sektore, nastojimo da značajno doprinesemo razvoju industrije, infrastrukture i socio-kulturnih aspekata, njegujući okruženje pogodno za inovacije i napredak – kazao je Kuč.

Julio Verissimo kazao je Pobjedi da će sinergija između ,,Borderless Consultinga“ i ,,Montenegro Business Association“ poslužiti kao svjedočanstvo o potencijalu koji leži u harmoničnoj međunarodnoj saradnji.

– Sa nestrpljenjem očekujemo pozitivan uticaj koji će naši zajednički napori imati na prelijepe pejzaže i vrijedne ljude Crne Gore. Neka ova saradnja bude svjetionik prosperiteta, oličenje duha saradnje, napretka i međusobnog poštovanja. Naša saradnja sa ,,Montenegro Business Association“ u Njemačkoj predstavlja ključni momenat u globalnoj poslovnoj strategiji. ,,Borderless Consulting“ je posvećen podsticanju prosperiteta preko granica, što je primjer našeg vizionarskog partnerstva sa Crnom Gorom i naših strateških investicionih planova. Zajedno gradimo mostove, pokrećemo inovacije i oblikujemo svjetliju budućnost za ekonomije širom svijeta – poručio je Verissimo.

Ensar Kuč vjeruje da će partnerstvo njihove dvije organizacije znatno doprinijeti i ekonomskom rastu i razvoju Crne Gore.  Montenegro Business Association (MBA) je asocijacija je nedavno osnovana u Njemačkoj sa ciljem promocije ekonomske saradnje i organizovanog djelovanja biznis dijaspore u Njemačkoj i okolnim zemaljama.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *