Dani otvorenih vrata i prvi javni poziv kroz IPARD III program

Dodajte komentar

Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede, organizuje Dane otvorenih vrata povodom početka implementacije IPARD III programa.

“Dani otvorenih vrata počeće radionicom povodom najave objavljivanja prvog IPARD javnog poziva za Mjeru 7: Diverzifikacija gazdinstava i razvoj poslovanja, odnosno podmjere 7.1 – Podrška investicijama za razvoj ruralnog turizma”, navodi se u saopštenju Ministarstva.

Ministarstvo je pozvalo sve zainteresovane strane da dođu u prostorije Stare zgrade Vlade u četvrtak 29.februara u 11 sati.

Potencijalni aplikanti će tog dana imati priliku da na operativnom nivou dobiju više informacija o pripremi i podnošenju zahtjeva na javni poziv koji će biti objavljen početkom marta.

“Ovaj poziv je u februaru predstavljen u gotovo svim crnogorskim opštinama, gdje je radionicama prisustvovalo oko 800 potencijalno zainteresovanih korisnika. Pored informacija o ovoj mjeri, prisutni će imati priliku da se upoznaju i sa planom objave IPARD III javnih poziva za ovu godinu i ostalim mjerama IPARD III programa”, navodi se u saopštenju Ministarstva.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *