Nekretnina nedjelje: Kompleks vila sa prekrasnim pogledom na Bokokotorski zaliv!

Dodajte komentar

Kompleks vila sa prekrasnim pogledom na najljepši i najjužniji zaliv u Evropi – Bokokotorski zaliv! Kompleks se sastoji od 12 jednospratnih vila. Površina vila varira od 134 m2 do 213 m2.

Postoji izbor između tri rasporeda:

VILE I TIPA – 200 m2 – Dnevni boravak sa trpezarijom, dvije spavaće sobe, garderoba, dva kupatila. krov koji se koristi kao terasa.

VILE II TIP – 213 m2 – Dnevni boravak sa trpezarijom, dvije spavaće sobe, garderoba, dva kupatila. krov koji se koristi kao terasa, Mogućnost transformacije u 3 spavaće sobe.

VILE III TIP – 134 m2 – Dnevni boravak sa trpezarijom, jedna spavaća soba, garderoba, dva kupatila. krov koji se koristi kao terasa.

Sve vile su opremljene klima uređajima, podnim grijanjem, bice završene sanitarne jedinice. Pored toga, u cijenu stana je uračunata i ugradnja kuhinje. Kompleks ima zatvorenu teritoriju, postavljen je video nadzor.

Kompleks takođe ima razvijenu infrastrukturu: Grijani otvoreni bazen, teretana, bilijar, stoni tenis, sauna, hamam, prostor za relaksaciju sa masažnim stolicama, karaoke i bioskop, soba za masažu, frizerski salon, salon za manikir, vinski bar, igralište, topli infiniti bazen, golf simulator.

Kompleks takođe posjeduje šatl.

Neke od navedenih usluga, kao što su frizerski salon, manikir, masaža, vinski bar se dodatno plaćaju, ostale su besplatne za stanare kompleksa.

Besplatan WIFI je dostupan u cijelom kompleksu.

Za kompleks se razvija park – idealno mjesto za šetnju i opuštanje od ljetnjih vrućina.

Sve vile će biti opremljene sistemom pametne kuće sa sljedećim karakteristikama: Automatsko otvaranje/zatvaranje zavesa, mogućnost daljinskog upravljanja klima uređajima sa pametnog telefona, grejani podovi, kamere za video nadzor.

Za treću vrstu vila predviđeno je jedno parking mjesto, a za ostale vrste vila tri parking mjesta.

Kompleks se nalazi samo 700 metara od mora i uske obale iznad koje se izdižu planinski vijenci koji štite ovaj predio od hladne kontinentalne klime. Prirodnom podjelom 4 manja zaliva: Herceg Novi, Risan, Kotor i Tivat čine ovaj Bokokotorski zaliv jedinstvenim. Kao nanizani biseri na obalskoj ogrlici nalaze se mali gradovi, bogati istorijom i kulturom: Kotor, Perast, Risan, Herceg Novi i Tivat.

Puštanje u rad objekata planirano je za 2024. godinu.

Za dodatne informacije kontakirajte: +382 69 388 813 ili na email: [email protected]

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *