Specijalna ponuda kredita za penzionere uz poklon vaučer vrijedan 100 € 

Dodajte komentar

Podrška u finansijskim izazovima je izuzetno važna u svim životnim fazama, posebno u trećem dobu. Imajući u vidu doprinos koji su sadašnji penzioneri dali društvu, NLB Banka predstavlja novu ponudu sa više mogućnosti kako bi penzionerima olakšala ostvarivanje njihovih snova i investiranje u udobnost, ali i pomogla im u pružanju podrške svojoj djeci i unucima u ostvarivanju njihovih ciljeva. 

Kroz novu ponudu NLB Srebrnog kredita svim penzionerima nudimo:

  • veći iznos, do 15.000 € za lakše rješavanje svih finansijskih izazova;
  • uz 2% nižu kamatu u odnosu na redovnu ponudu;
  • i bez naknade za obradu kredita.*

Uz to, nagrađujemo lojalnost. Tako smo za prvih 100 penzionera, čiji zahtjevi budu odobreni, obezbijedili poklon vaučer u iznosu od 100 € za trgovinu u marketima Hard Diskont Laković (HDL).

Specijalna ponuda važi do 31. 3. 2024. godine.

Imajući u vidu da su uvijek tu za svoju djecu i unuke, u želji da im pomognu u rješavanju finansijskih izazova, prilagodili smo ponudu tako da im budemo podrška u njihovim nastojanjima.

Bez obzira na to da li žele da se obrazuju, kupe svoj prvi stan ili pokrenu sopstveni posao, mi smo tu da vam pomognemo. Takođe, znamo da postoje trenuci kada i vi sami trebate finansijsku podršku. Renoviranje stana ili zamjena dotrajalih uređaja su potrebe koje ne mogu čekati. Zato smo ovu ponudu osmislili tako da vam omogućimo da lakše obezbijedite potrebne promjene za sebe.

Ovom pažljivo prirpemljenom ponudom penzionerima omogućavamo jednostavnije i pristupačnije uslove, osiguravajući da proces zadovoljenja finansijskih potreba bude što lakši. NLB tim iskusnih komercijalista je na raspolaganju da pruži sve informacije i pomoć da ostvarite svoje želje i potrebe.

Posjetite nas u vama najbližoj filijali, pozovite naš kontakt centar na 19888 ili popunite jednostavan zahtjev online.

*Reprezentativni primjer: Za iznos kredita 12.000 €N i rok otplate 96 mjeseci, u ovoj specijalnoj ponudi za penzionere kamatne stope na godišnjem nivou iznose: nominalna kamatna stopa (NKS) je 8,49% fiksno, efektivna kamatna stopa (EKS) 8,85% N. U obračun efektivne kamatne stope (EKS) uključena je nominalna kamatna stopa, jednokratna naknada za obradu kredita od 0% iznosa kredita (0 €), naknada za 1 mjenicu (2 €)N i naknada za upit u Kreditni registar CBCG (RKB) (3 €). Ukupan iznos koji klijent treba da plati je 16.579,09 €, dok je iznos mjesečnog anuiteta 172,64 €. Ukupan iznos koji klijent plaća predstavlja zbir glavnice, ukupne kamate i naknada u vezi sa odobrenjem kredita. Obavezno sredstvo obezbjeđenja je mjenica i mjenično ovlašćenje korisnika kredita. Ukoliko je za odobrenje kredita potrebno obezbijediti i druge instrumente obezbjeđenja, potrebno je da se korisnik kredita obaveže na zaključenje ugovora o dodatnim uslugama, u kom slučaju u dodatne naknade koje ne ulaze u navedeni obračun efektivne kamatne stope spadaju i troškovi koji se odnose na te dodatne usluge (npr. troškovi polise osiguranja, troškovi izdavanja lista nepokretnosti i sl.).

EKS je važeća na datum informativnog obračuna 13. 2. 2024. Kalkulator je informativnog karaktera i određene vrijednosti mogu varirati.

Napomena(N): Krediti u iznosu preko 12.000 € pa do maksimalno 15.000 € se odobravaju u dvije zasebne kreditne partije, koje imaju istu nominalnu kamatnu stopu 8,49% ali različite efektivne kamatne stope (EKS), za iznos 12.000 € EKS iznosi 8,85%, dok za iznos od 3.000 € EKS je 8,86%. Korisnik zaključuje sa Bankom dva ugovora o kreditu, bez troškova obrade, dok se troškovi naknada uvećavaju za trošak dodatne mjenice pa iznose ukupno za 2 mjenice (4 €) dok trošak za upit u RKB ostaje jedan (3 €).

(Promo)

TAGOVI: ,
Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *