Nekretnina nedjelje: Jedinstvena dvospratna vila sa prostranim dvorištem i pogledom na more

Dodajte komentar

Jedinstvena dvospratna vila sa prostranim dvorištem, uređena poput najljepših turističkih atrakcija, na osnovu kojih je napravljena priča o posebnosti ovog mjesta.

Površina kuće je 145 m2 koja se nalazi na parceli od 2500 m2.

Ono što izdvaja ovu vilu su zanimljive priče i fragmenti prošlosti čiji se tragovi mogu pronaći na imanju. Među njima je i stara ruševina koja je nekada bila crkva, kao i pećina čiji ulaz se nalazi u stijeni na sredini parcele.

Sama kuća je izgrađena na temelju velike stijene koja je tu stotinama godina. Osim kuće, za posjetioce je pripremljen restoranski prostor sa nestvarnim pogledom na grad i more.

Dvorište je uređeno kaskadno sa ugrađenim kamenim bazenima sa prirodnom izvorskom vodom, koji je pogodan za uzgoj ribe. Parcela je takođe ukrašena poljima lavande i drugog egzotičnog cvijeća koje daje jedinstven miris i osjećaj koji se može doživjeti samo jednom.

Na drugom dijelu parcele, smještena je stambena zgrada sa pomoćnim kupatilom, koja je pogodna za sezonski i vansezonski turizam ali i kao pansion tako da posjetioci mogu imati potpunu privatnost. Ovo nestvarno mjesto nalazi se na oko 4-5 km od grada Bara, do kojeg se stiže novom saobraćajnicom a sve u cilju kako bi ova vila bila pristupačnija budućem vlasniku i svim posjetiocima.

Tip nekretnine: Vila
Kvadratura: 145 m²
Kvadratura zemljišta: 2500 m²
Spavaće sobe: 3
Kupatila: 1
Parking: Da
Adresa: Bar
Za dodatne informacije kontakirajte: +382 69 388 813
Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *