Lovćen Grupa organizovala tradicionalnu akciju dobrovoljnog davanja krvi “Data krv je dar od srca”

Dodajte komentar

Lovćen Grupa (koju čine Lovćen osiguranje AD, Lovćen – životna osiguranja AD i Lovćen auto DOO), u saradnji sa Zavodom za transfuziju krvi Crne Gore, organizovala je danas akciju dobrovoljnog davanja krvi. Akcija pod sloganom “Data krv je dar od srca” održana je u prostorijama Zavoda za transfuziju krvi u Podgorici, Nikšiću, Baru i Kotoru.

Zaposleni Lovćen grupe su svojim primjerom ukazali na značaj ove humane aktivnosti od opšteg društvenog interesa i društvenu obavezu da pomognu drugima, jer nikada ne znamo kada će takva pomoć zatrebati nama ili nekom od naših najbližih.

Lovćen grupa će i ubuduće nastaviti sa tradicionalnim organizovanjem ove humane akcije i time doprinijeti obezbjeđivanju dovoljnih količina sigurne krvi kao lijeka za sve one kojima ona znači spašavanje ili produžetak života.

Zaposleni u Lovćen grupi žele da na ovaj način utiču na povećanje društvene svijesti o značaju važnosti učestalosti ove humane aktivnosti kao i da podstaknu građane da postanu dobrovoljni davaoci krvi.

Kao znak pažnje i podsjećanja na ovaj dan, Lovćen grupa je dobrovoljnim davaocima u Zavodu za transfuziju krvi uručila prigodne majice.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *