IRF podržao Fondaciju „Budi human“

Dodajte komentar

Investiciono-razvojni fond i Fondacija „Budi human“ otpočeli su partnerstvo, čime je IRF podržao rad ove organizacije i svojim djelovanjem dao primjer društveno odgovornog ponašanja.

IRF je institucija koja nastoji da kroz svoje djelovanje, a u skladu sa našom misijom i vrijednostima koje njegujemo, aktivno učestvuje u svim inicijativama koje doprinose opštem dobru i razvoju naše zajednice. Kao društveno odgovorna institucija, sa zadovoljstvom smo podržali rad Fondacije „Budi human“ i pridružili se njihovoj humanoj misiji u obezbjeđivanju finansijskih sredstava za liječenje kako naših najmlađih, tako i svih onih kojima je potrebna podrška. U Fondaciji „Budi human“ prepoznali smo kredibilnog partnera koje već duži niz godina investira svoje resurse, znanje, umrežava društveno odgovorne kompanije, pojedince i institucije i obavlja jednu od najvažnijih društvenih i humanitarnih aktivnosti u Crnoj Gori.

„Fondaciji ‘Budi human“ ovakva podrška je od velike važnosti i veoma smo zahvalni što nas je IRF prepoznao kao pouzdanog partnera u sprovođenju naših društveno odgovornih i humanitarno značajnih aktivnosti“, saopšteno je iz Fondacije.

TAGOVI:
Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *