Kompanija MTEL uručila vrijednu donaciju Dnevnom centru u Podgorici

Dodajte komentar

Kompanija MTEL, prepoznata po društvenoj odgovornosti tokom više od 16 godina rada, danas je Dnevnom centru za djecu i omladinu sa smetnjama u razvoju u Podgorici uručila donaciju u vrijednosti od 3.000 eura za opremanje kabineta za individualni rad ove javne ustanove.

“MTEL je u tom pogledu obezbijedio jednu novčanu donaciju kako bismo pomogli i podržali rekonstrukciju i opremanje kabineta za individualni rad u Dnevnom centru, a sve sa ciljem stvaranja što boljeg ambijenta i uslova za rad svih zaposlenih u ovoj ustanovi kako bismo pružili što veću podršku Dnevnog centra,” kazao je direktor Sektora za marketing, prodaju i brigu o korisnicima kompanije MTEL,  Balša Aćimić.

Direktorica JU Dnevni centar za djecu i omladinu sa smetnjama i teškoćama u razvoju, Olga Rovčanin se ovom prilikom zahvalila kompaniji MTEL što je podržala ovu ustanovu i njihovu misiju da djeci i omladini sa intelektualnim teškoćama i kombinovanim smetnjama u razvoju pruže dnevnu brigu i podršku u očuvanju i razvoju njihovih potencijala na način koji ne ometa njihov proces školovanja.

“Opremanje još jednog kabineta za individualni rad će našim korisnicima omogućiti lijepe uslove za boravak i dalji razvoj, a ujedno i zaposlenima lijepe uslove za rad. Takođe, želim da se zahvalim Glavnom gradu koji nam svakodnevno pruža podršku i pomoć, pa smo tako u mjesecu decembru na manifestaciji “Srcem za djecu” u organizaciji Sekretarijata za socijalno staranje, portala Volim Podgoricu i Unije poslodavaca Crne Gore imali lijep i vrijedan poklon upravo od kompanije MTEL u vidu pet tablet uređaja,” ispričala je Rovčanin.

Podsjetila je da je juče na radnom sastanku sa predsjednicom Skupštine Glavnog grada, Jelenom Borovinić Bojović ispred ove ustanove takođe primila pet tablet uređaja koji će omogućiti korisnicima Dnevnog centra ljepše uslove za rad i razvoj.

“Ispred Skupštine Glavnog grada želim da se zahvalim kompaniji MTEL na jako vrijednoj i značajnoj donaciji koja će donijeti veliko zadovoljstvo i radost našoj djeci. Značaj Dnevnog centra na ovaj način afirmišete i dodatno potencirate i veoma smo vam zahvalni na tome. Moj osnovni cilj u politici je humanizacija politike sa posebnim osvrtom na socijalno ranjive kategorije, tako da ćemo se truditi da i u narednom periodu budemo na istom, društveno odgovornom fonu, na zajedničkom zalaganju za ljepše i bolje sjutra,” poručila je Borovinić Bojović.

Iz kompanije MTEL najavljuju da je ova vrijedna donacija tek početak niza društveno odgovornih i humanih aktivnosti koje će sprovesti tokom 2024. godine.

“Možemo da najavimo da će 2024. biti godina u kojoj ćemo posebno staviti akcenat na društvenu odgovornost i socijalno ranjive kategorije, tako da ovom prilikom najavljujem niz sličnih aktivnosti, humanitarnih akcija i ekoloških projekata u ovoj godini.  Mi ćemo podržati projekte iz oblasti ekologije, nauke, zdravstva, sporta, kulture. Želim da apelujem i na ostale subjekte u Crnoj Gori da se pridruže našoj misije da preuzmu strategiju MTEL-a koja se odnosi na društveno odgovorno poslovanje,” podvukao je direktor Sektora za marketing, prodaju i brigu o korisnicima kompanije MTEL,  Balša Aćimić.

TAGOVI:
Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *