Turkish Airlines uvodi dodatne letove ka Crnoj Gori

Dodajte komentar

Turska nacionalna avio-kompanija “Turkish Airlines” najavila je da će u predstojećoj ljetnoj IATA sezoni 2024. koja počinje 31. marta naredne godine, značajno povećati broj sedmičnih rotacija na obje svoje liniji iz Istanbula prema Crnoj Gori, odnosno aerodromima u Podgorici i Tivtu.

Umjesto dosadašnjih 14 sedmičnih letova, odnosno dvije rotacije dnevno između Istanbula i Podgorice, dogodine će na ljeto broj letova porasti na 17 nedjeljno, odnosno 18 rotacija počev od sredine avgusta mjeseca.

“Turkish Airlines” će narednog ljeta iz Istanbula za Tivat saobraćati devet puta nedeljno, odnosno deset puta u sedmici počev od sredine avgusta. To je značajno uvećanje u odnosu na dosadašnju njihovu ljetnju frekvenciju letjenja na toj relaciji od šest rotacija sedmično.

Ova avio-kompanija već godinama ima redovan cjelogodišnji saobraćaj za Podgoricu, dok će od ove godine prvi put za Tivat, osim sezonskog ljetnjeg saobraćaja, letjeti i tokom zimskih mjeseci, što do sada nije bio slučaj. Njihovi avioni na relaciji Istanbul-Tivat u aktuelnoj zimskoj IATA sezoni od kraja oktobra ove do kraja marta naredne godine imaju pet sedmičnih rotacija.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *