Addiko partner malim preduzećima da posluju kao velika

Dodajte komentar

Kako bi rasle i razvijale se,  kompanijama je potreban  jednostavan i brz pristup izvorima finansiranja. Addiko banka kao specijalista za brze kredite pronašla je efikasna rješenja za ostvarenje njihovih ciljeva i ambicija sa finalnim ciljem uspostavljanja dugoročnog i održivog kreditnog poslovanja

Finansiranjem osnovnih i obrtnih sredstava  banka pomaže malim preduzećima da ostvare svoje planove usmjerene na rast i razvoj poslovanja. U pravcu dodatnog poboljšanja korisničkog iskustva, klijentima je omogućeno da putem web platforme apliciraju za kredite, bez odlaska u ekspozituru/filijalu.

Znajući koliko su vrijeme i efikasno upravljanje vremenom važni za svakog od njih, Addiko je značajno unaprijedila proces odobravanja kredita, tako da pozajmice odobrava brzo i jednostavno za klijente koji ispunjavaju kriterijume, bez finansijske dokumentacije, u roku od maksimum 48h.

Kao dodatan podsticaj preduzećima da koriste prednosti digitalnih kanala, Banka je onima koji od 16.11. do 15.12. online apliciraju za kredit u iznosu od 50.000 omogućila odluku o kreditu u samo 24h, bez obzira na ročnost.

Za ostale iznose kredita i ročnosti, Banka u redovnom procesu odluku donosi do 48h, što je svakako jedan od najbržih procesa odobravanja biznis kredita na domaćem tržištu.

– Addiko banka je na tržištu prepoznata po brzom i jednostavnom kreditnom procesu. Iskustvo nam pokazuje da ovakva brzina klijentima puno znači, jer im omogućava da u saradnji sa nama uvijek znaju na čemu su, kao i da li u ostvarenju svojih i ličnih i poslovnih planova mogu sa sigurnošću da se oslone na nas. Ovaj pristup ne samo da unapređuje iskustvo korisnika, već stvara temelje za dugoročan i uspješan odnos povjerenja Banke i klijenata – istakla je Aleksandra Mitrović, direktorica Sektora  za poslovanje s privredom i malim i srednjim preduzećima.

Brzina, jednostavnost i pouzdanost jesu ključne karakteristike rada banke sa klijentima, ali pored toga set pogodnosti za domaće privrednike koji ostvaruju prilikom dobijanja ovih kredita omogućava im da nastave svoje poslovne aktivnosti bez većih odlaganja, te malim preduzećima da posluju snažno kao i velika.

– Želja da našim klijentima pružimo odličnu podršku u gotovo realnom vremenu su svakako jedno od naših ključnih obilježja. Inovativna interna rješenja koja smo razvili omogućila su značajno ubrzanje i pojednostavljivanje procesa odobravanja kreditnih proizvoda, što za posljedicu ima rast zadovoljstva klijenata. U roku od jednog minuta oni dobijaju informaciju da li su kandidati za dalju proceduru ili ne. Predano nastavljamo s inovacijama naših procesa, kako bismo u kontinuitetu mogli unapređivati komfor koji imaju u iskustvu sa Addiko bankom – dodala je Aleksandra Mitrović.

Dodatne prednosti koje izdvajaju ovu ponudu od ostalih, uključuju i fiksnu kamatnu stopu za rok otplate do 60 mjeseci uz mjenice kao sredstvo obezbjeđenja, bez dodatnih troškova za procjenu nekretnine i troškova upisa hipoteke i polise osiguranja nepokretnosti.

Addiko banka putem ovog kanala odobrava kredite za obrtna sredstva, revolving kredite, dozvoljeni minus – overdraft, kako bi im omogućila efikasnije upravljanje njihovim poslovanjem, mogućnost da brzo i lako prošire asortiman svojih proizvoda i usluga, kao i da na zahtjeve svojih klijenata i kupaca odgovore pravovremeno i na najbolji način.

Sve što je potrebno je da klijent pristupi web stranici Addiko banke i izabere preliminarnu online ponudu, u kojoj je dovoljno da unese iznos kredita, matični broj kompanije i kontakt telefon.

Više detalja o brzim kreditima za pravna lica i svim pogodnostima dostupno je na web sajtu Addiko banke kao i putem Kontakt centra na broj 19990, svakog radnog dana od 8 do 19 sati i subotom od 8 do 13 sati.

 

TAGOVI: ,
Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *