Ambasador NR Kine Nj.E. Fan Kun prisustvovao predstavljanju kineskog automobilskog brenda Chery u Podgorici

Dodajte komentar

Kineski automobilski brend, kojeg će u Crnoj Gori kao ekskluzivni distributer zastupati kompanija Jadran Auto, predstavljen je sinoć u Podgorici. Veliki broj zvanica, medija i zainteresovane javnosti sinoć je imao priliku da se upozna sa modelima FX, Tiggo 7 Pro i Tiggo 8 Pro koji su prezentovani u event centru “Imanja Knjaz”.

“Podsjetiću da smo 17. jula počeli sa prodajom u Srbiji, prije dvije nedjelje smo počeli sa prodajom u Bosni i Hercegovini gdje su obećali da će do kraja godine prodati 60 vozila. U Makedoniji i Albaniji smo počeli sa prodajom gdje će biti isto sjajni rezultati.  Isto očekujem i od Crne Gore. Sa Chery-jem obećavamo nešto novo. Probajte auto, jer ćete se zaljubiti u njega. Boljeg automobila od ovoga nema u ovom segmentu,” poručio je direktor kompanije Jadran Auto, Slavc Habič u svom uvodnom obraćanju.

Više o ovom izuzetnom kineskom brendu javnost je upoznao zamjenik direktora kompanije Jadran Auto, Miloš Ražnatović.

“Chery se po prvi put sada pojavljuje na crnogorskom tržištu i zato nam je velika čast i zadovoljstvo što upravo kompanija Jadran Auto postaje ekskluzivni distributer ovog prestižnog i renomiranog brenda. Osim neospornog kvaliteta vozila, ono što krasi ova vozila jeste dostupnost i brza isporuka, a naglasio bih i sedmogodišnju garanciju koja je je jedna od najdužih u auto industriji. Modele koje smo večeras predstavili krasi moderan dizajn, vrhunska savramena tehnologija i unutrašnjost koja je izrađena od najfinijih materijala. Sva ova vozila pokreće isti motor – 1,6 litarski turbo benzinac sa 186 konja uparen sa sedmostepenim automatskim mjenjačem,” saopštio je Ražnatović.

Najavio je brzo otvaranje prodajnog salona do kraja ovog mjeseca gdje će zainteresovani moći da isprobaju sve prezentovane modele.

Ovo je samo još jedan pokazatelj koliko veliko interesovanje postoji za kineskim automobilskim brendovima koji su posljednjih godina u ekspanziji. Zbog toga je još značajnije što je ovu prezentaciju, ali i sam ulazak Chery automobila na crnogorsko tržište podržao ambasador NR Kine, Nj.E. Fan Kun.

“U prošloj godini broj proizvedenih i prodatih električnih automobila na svijetu premašio je deset miliona, od kojih je sedam miliona proizvedeno i prodato u Kini. Kineski električni automobile imaju tri karakteristike – pametni, čisti i moderni. Zato očekujemo da će kineski električni automobili u Crnoj Gori imati velike uspjehe i očekujem da će brend Chery uvoziti svoje električne automobile u Crnu Goru. Zato bih želio da poželim uspjehe i više dostignuća za Cherry automobile i Cherry električne automobile u Crnoj Gori, kako bismo zajedno mogli doprinijeti realizovanju cilja ekološke države za Crnu Goru,” poručio je Nj.E. Fan Kun.

Veliko zadovoljstvo i zahvalnost što je ambasador Nj.E. Fan Kun uveličao ovu prezentaciju svojim prisustvom i svojim govorom podrške, izrazili su zastupnici brenda Chery za Crnu Goru.

“Moram da se zahvalim ambasadoru, Nj.E. Fan Kunu, što je došao i podijelio sa nama taj entuzijazam, kakav i mi imamo za Chery. Želim dobrodošlicu Kini i brendu Chery u Crnu Goru,” poručio je direktor kompanije Jadran Auto, Slavc Habič.

TAGOVI: ,
Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *