Potpisivanjem Ugovora o sezonskim ski kartama nastavljena saradnja Skijališta Crne Gore i Olimpijskog centra Jahorina

Dodajte komentar

U susret novoj skijališkoj sezoni, izvršni Direktor Skijališta Crne Gore Đuro Milošević i direktor Olimpijskog centra Jahorina Dejan Ljevnaić, danas su u Portonovom potpisali Ugovor o sezonskim ski kartama i tako doprinijeli umrežavanju dva regionalna planinska centra.

,,Počeli smo sa promotivnom prodajom sezonskih ski pasova za skijašku sezonu 2023/2024 i svaki kupac ovog promotivnog ski pasa imaće pogodnost da može tri dana uzastopno da skija na padinama Olimpijskog centra Jahorina. Tim povodom izražavam  veliko lično i profesionalno zadovoljstvo, zahvaljujem se direktoru OC Jahorina, Dejanu Ljevnaiću na saradnji i nadam se da će ta saradnja trajati i u budućem periodu,” kazao je Milošević.

Zadovoljstvo zbog nastavka ove uspješne saradnje istakao je i direktor OC Jahorina, Dejan Ljevnaić i podsjetio da će ova jedinstvena ponuda takođe važiti i za sve skijaše OC Jahorina, koji će imati priliku da ove zime iskuse adrenalinske momenta na ski stazama u Crnoj Gori.

“Potpisivanjem ovog ugovora najviše su dobili skijaši. Ovakva regionalna saradnja je bitna sa više aspekata, smatram da smo svi u regionu jedno tržište da se u budućnosti moramo povezati sa jednim ski pasom jer na taj način pretvaramo konkurenciju u partnere. Nastavićemo sigurno sa ovakvom saradnjom u interesu skijaša,” poručio je Ljevnaić.

Današnja press konferencija, održana u konferencijskoj sali jednog od najluksuznijih rizorta u ovom dijelu Jadrana, poslužila je i kao prilika za promociju novog broja ski magazina ,,Ski Yu”, koji predstavlja jedinstveni vodič za sve ljubitelje zimskih sportova u regionu, a i šire. Današnja konferencija je takođe poslužila kao platforma da se uputi poziv predsjednicima vlada i predsjednicima država bivše Jugoslavije da zajednički konkurišu za nove Zimske Olimpijske igre (ZOI).

,,Obuhvatili bismo sve države regiona, Sloveniju koja ima odlične skakaonice, Hrvatsku koja ima Sljeme, Bosnu i Hercegovinu koja ima Jahorinu i Bjelašnicu, Srbiju koja ima Zlatibor, Staru planinu, Kopaonik, ali i Crnu Goru koja ima Kolašin, Žabljak, Hajlu. Mislim da bismo tako išli ka putu razvoja, progresa, pomirenja, jer je sport nešto što najviše spaja ljude u ovom regionu ,” istakao je Direktor OC Jahorina.

Iako je OC Jahorina još prije 40 godina bila domaćin ZOI, a skijalište Kolašin 1600 osnovano tek prije četiri godine, crnogorski ski centar  ne zaostaje za svojim partnerom iz Bosne i Hercegovine.

“Počeli smo sa 10,5 km staza i jednim šestosjedom, sada imamo 21 km staza i dvije žičare i dva šestosjeda, planiramo da uvedemo bob na šinama kao ljetnju atrakciju, izgradnju ski bara na 2.000 metara. Trudićemo se da unaprijedimo svoju ponudu, jer učimo od najboljih,” dodao je izvršni Direktor Skijališta Crne Gore Đuro Milošević.

Podsetio je da su Skijališta CG su i ove godine omogućile kupovinu sezonskog ski pass-a po akcijskim cijenama. Cijena sezonskog ski pass-a do 01. novembra iznosi 300€ za odrasle i 200€ za djecu do 14 godina.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *