Ryanair će narednog ljeta ponovo letjeti na liniji Podgorica – Zagreb

Dodajte komentar

Očekuje se da će niskotarifni avioprevoznik Ryanair idućeg ljeta nastaviti sa radom iz Zagreba za Mančester, Podgoricu i Sofiju, kao i da će povećati frekvencije na nizu destinacija na osnovu svojih preliminarnih planova za 2024. Tri gore navedene linije treba da budu obustavljene krajem ovog mjeseca, međutim, niskobudžetna avio-kompanija planira da nastavi letove između glavnog grada Hrvatske i Mančestera 1. juna sa linijom svakog utorka i subote za Podgoricu, takođe 1. juna, sa tri nedjeljne rotacije utorkom, petkom i suboto , kao i u glavni grad Bugarske od 3. juna, dva puta sedmično, ponedjeljkom i četvrtkom. Karte za tri rute tek treba da budu puštene u prodaju jer prevoznik nastavlja da radi na svom redu vožnje za ljetnju sezonu 2024. S druge strane, operacije do Bratislave, prenosi Ex Yu Aviation news.

Povratak linija u skladu je s nedavnom najavom Ryanaira da će tokom ljeta 2024. obavljati više destinacija izvan Zagreba nego ove godine.

“Radi se o direktnim vezama. Ovo ljeto smo imali blizu trideset destinacija iz Zagreba, tačnije 27, a za ljeto 2024. nastojaćemo da bude preko trideset. Zadovoljni smo uslovima u Zagrebu, iako svako povećanje naknada utiče na troškove, što pokušavamo svesti na minimum”, rekao je nedavno glavni komercijalni direktor Ryanaira, Jason McGuinness. Budžetna aviokompanija predviđa da će ove godine na svojim letovima za Zagreb prevesti 1,2 miliona putnika.

TAGOVI:
Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *