U toku prijave za BoostMeUp – najveći predakceleracijski program u Crnoj Gori

Dodajte komentar

Dragi preduzetnici, imamo sjajne vijesti za vas: u toku su prijave za treću generaciju najvećeg predakceleracijskog programa u Crnoj Gori – BoostMeUp!

BoostMeUp je program koji vam omogućava da razvijete svoju ideju uz podršku renomiranih eksperata iz različitih oblasti, nosilac programa je IPC Tehnopolis, a partneri na programu su Naučno-tehnološki park Crne Gore, Univerzitet Crne Gore, Crnogorski Telekom i Naučno-tehnološki park Beograd.

Kroz nekoliko faza, dobićete priliku da razvijete svoju inovativnu ideju i pripremite je za uspjeh na tržištu. Osim toga, šest najboljih timova dobiće materijalnu podršku od 7.000 € za razvoj svoje ideje, a tri najbolja tima dobiće po 4.000 € za pokrivanje troškova za učešće na međunarodnim konferencijama u cilju promocije svojih startapova.

Učesnici mogu biti novoosnovana preduzeća i timovi sa boravištem ili prebivalištem u Crnoj Gori koji rade na inovaciji koja je u nekoj od oblasti Strategije pametne specijalizacije Crne Gore (S3.me) i/ili pogađa neki od UN Ciljeva održivog razvoja (SDG), uz određene kriterijume koji su navedeni u Vodiču kroz BoostMeUp.

Pridružite nam se kako bismo vam pomogli da ubrzate svoj put ka uspjehu, razvijete svoju ideju i povežete se sa drugim preduzetnicima i ekspertima.

Prijave su otvorene  do 15. septembra 2023. godine, a program traje do 30. marta 2024.

 

 

 

 

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *