Telekom „Odličan, 5“: Za novu školsku godinu odlični pametni telefoni, duplo više interneta i minuta

Dodajte komentar

Škola zove, a Telekom odgovara za – odličan, 5! I ove školske godine iz Crnogorskog Telekoma stižu dobre vijesti: „Odličan, 5“, najbolja tarifa za đake i roditelje, donosi odlične 5G uređaje i duplo više interneta i minuta.

Tako uz „Odličan, 5“ Maxi u školsku torbu stižu novi T-Phone Pro, 30 GB mjesečno,besplatni razgovori u mreži i 100 minuta ka drugim mrežama u zemlji, a cijena paketa je 15.9 eura mjesečno.

Korisnici koji odaberu „Odličan, 5“ Start, za 9.9 eura mjesečno dobijaju Samsung A04s, 20 GB mjesečno, neograničene minute za razgovore u mreži i 100 minuta ka drugim mrežama, a ukoliko se umjeto Samsunga odluče za novi i unaprijeđeni T-Phone, paket košta 11.9 eura mjesečno.

Sve moguće kombinacije i povoljnosti potražite na stranici https://telekom.me/skola-zove

Za roditelje i đake kojima nisu potrebni uređaji u Telekomu su kreirali posebnu ponudu, pa mogu aktivirati samo tarife koje uključuju gigabajte i minute, i to po povoljnim cijenama. Tako Start paket mogu odabrati za 6.4 eura mjesečno, a Maxi za 8 eura mjesečno. Iz Telekoma napominju i da nema nepredviđene internet potrošnje, jer se nakon potrošenih gigabajta iz tarife pristup internetu blokira za taj mjesec.

Osim pametnih telefona i tableta, roditelji najmlađih školaraca od danas mogu za 4.95 eura mjesečno odabrati dječji pametni sat TCL MT42, koji roditeljima olakšava komunikaciju sa djecom i roditelj uvijek zna gdje je dijete.

Uz sat ide i Smart Extra tarifa, od sada sa neograničenim internetom, neograničenim pozivima u mreži i 100 minuta za pozive ka drugim crnogorskim mrežama, kako bi djeca imala dvosmjernu komunikaciju sa roditeljima.

Više informacija ovim ponudama može se pronaći na sajtu kompanije www.telekom.me

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *