Dobrotvorna večera u novootvorenom restoranu MayaBay u Porto Montenegru

Dodajte komentar
www.zoan.photography

Porto Montenegro je proteklog vikenda imao čast da ugosti Fondaciju princa Alberta II od Monaka na veoma uspješnoj večeri prikupljanja sredstava za globalnu akciju Očuvanje mora i okeana u novootvorenom restoranu MayaBay u hotelu Regent Porto Montenegro.

Veče je obilježilo potpisivanje Memoranduma o saradnji saradnju između Porto Montenegra i Fondacije princa Alberta II od Monaka, usredsređenu na zaštitu mora i okeana i promociju održivog jahting turizma, kako lokalno na Mediteranu, tako i na globalnom nivou.

Prihodi od večere usmjereni su ka pomoći Fondaciji da ostvari svoju četvorodjelnu misiju borbe protiv klimatskih promjena, podsticanja korišćenja obnovljivih izvora energije, očuvanja biodiverziteta i upravljanja vodnim resursima.

www.zoan.photography

„Bili smo zadovoljni što smo u mogućnosti da budemo domaćini ovog događaja u MayaBay restoranu i da proširimo naš već opsežan i dugogodišnji ESG program kroz novu saradnju i trajni odnos sa Fondacijom princa Alberta II od Monaka, koji za cilj ima jasnu ekološku misiju,“ rekao je Dejvid Margason, generalni direktor kompanije Adriatic Marinas – Porto Montenegro.

Veče je upotpunjeno ekskluzivnim nastupom Miloša Karadaglića, jednog od najslavnijih svjetskih klasičnih gitarista. Miloš i Porto Montenegro takođe su najavili svoje dugoročno strateško partnerstvo sa ciljem podrške i mentorstva talenata iz različitih sfera umjetnosti sa Zapadnog Balkana. Detalji ove saradnje biće objavljeni u idućim sedmicama.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *